Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Mao
Your Kitty :*
|
Wysłany: 02-04-2006, 20:58
|
|
|
Bo we wtorek mam trzeci i ostatni egzamin do bierzmowania.
Bo pod koniec miesiąca mam egzaminy gimnazjalne.
Bo już w tym tygodniu będzie baba od angielskiego i muszę uzupełnić do końca w ćwiczeniu wszystkie działy i napisać jakiś list T_T |
_________________ Tomedonai negai kara hitotsu dake kanau no nara
Dare ni mo yuzuritaku wa nai yume wo tsukamitai to omou yo...
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 04-04-2006, 10:08
|
|
|
Bo wszystko wkazuje na to, że Lepper będzie w rządzie
Lepper napisał/a: | Albo będę wicepremierem, albo koalicji w ogóle nie będzie :P |
Jeśli jeszcze będzie chciał zostać premierem na przyszłej kadencji... załamka... |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 04-04-2006, 11:47
|
|
|
Dlatego ja jestem za rozwiązaniem sejmu - może Samoobrona i LPR w ogóle nie wejdą i po problemie :]. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Amra
This is not the end...
|
Wysłany: 04-04-2006, 13:17
|
|
|
korsarz napisał/a: | Jeśli jeszcze będzie chciał zostać premierem na przyszłej kadencji... załamka... |
korsarz, nie strasz niewinnych ludzi... ;)
Wtedy to będzie po prostu totalna załamaka (nie tylko nerwowa)... |
_________________ Save me from the nothing i've become... |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 04-04-2006, 17:15
|
|
|
BOReK napisał/a: | Dlatego ja jestem za rozwiązaniem sejmu - może Samoobrona i LPR w ogóle nie wejdą i po problemie :]. |
LPR pewnie nie, ale za to Samoobrońców może być więcej...
Bo za cholerę nie mogę się wziąśc do pisaniania tekstu, który muszę skończyć na piątek... |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 04-04-2006, 19:20
|
|
|
A tam. Ja dalej nie wierzę, by skończyło się inaczej niż jak został wicemarszałkiem. Już chyba drugiego dnia coś odstawił, bo tylko do tego się nadaje. Jedyne co on może zrobić (nie tylko złego, ale w ogóle), to poobsadzać na stołkach swoją rodzinkę, znajomych i partyjnych. Giertychy są sto razy gorsze od niego, więc jeśli Endriu ściąga całe światło jupiterów a oni usychają, to zawsze coś. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 05-04-2006, 10:18
|
|
|
BOReK napisał/a: | Dlatego ja jestem za rozwiązaniem sejmu - może Samoobrona i LPR w ogóle nie wejdą i po problemie :].
|
Ale nie wiadomo, do czego dojdzie. Z PiSem jest jak z pszczołami - nigdy nic nie wiadomo...
Amra napisał/a: | korsarz, nie strasz niewinnych ludzi... ;)
Wtedy to będzie po prostu totalna załamaka (nie tylko nerwowa)... |
Facet może narobić taki burdel, że UE się od nas odizoluje. USA również. Co dla naszej gospodarki dobre nie będzie...
Ysengrinn napisał/a: | A tam. Ja dalej nie wierzę, by skończyło się inaczej niż jak został wicemarszałkiem. Już chyba drugiego dnia coś odstawił, bo tylko do tego się nadaje. Jedyne co on może zrobić (nie tylko złego, ale w ogóle), to poobsadzać na stołkach swoją rodzinkę, znajomych i partyjnych. Giertychy są sto razy gorsze od niego, więc jeśli Endriu ściąga całe światło jupiterów a oni usychają, to zawsze coś | Ale czy chciałbyć żyć w kraju, w którym rządzi osoba z wyrokami (między innymi za wysypywanie ziarna na tory, blokowanie mównicy, obrażanie pozostałych posłów, etc)? Ale fakt, rządy faszystów z LPRu mogłyby być gorsze... |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 05-04-2006, 14:50
|
|
|
Bo z wczorajszej pięknej pogody został śnieg z deszczem... |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
Amra
This is not the end...
|
Wysłany: 05-04-2006, 14:52
|
|
|
Bo dzisiaj, jak wracałam do domku, to zaczął padac deszcz ze śniegiem i mnie porządnie zmoczyło... |
_________________ Save me from the nothing i've become... |
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 05-04-2006, 15:02
|
|
|
To samo - śnieg z deszczem... |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 05-04-2006, 16:36
|
|
|
U mnie nie jest najgorzej. Za to rano sobie uświadomiłem, że moja trasa na uczelnię jest w rozsypce - remont torowiska na jednym skrzyżowanku. Na szczęście tak ustawili trasy, że wciąż mogę dojechać :]. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 05-04-2006, 16:55
|
|
|
Borek, jak to nie najgorzej? Ładna pogoda przecież u nas jest, nawet nie mrzyło... XD Tylko chłodno, chyba jednak poszukam wiosennego szaliczka.
Remontują torowisko? A to pewnie dlatego autobus był taki przepełniony... Dziękujmy Bogu za mieszkanie przy krańcówce i miejsce siedzące mam zawsze...
A do tematu - jutro germanistka wraca ze zwolnienia... Co oznacza z miejsca kartkówkę i dwie prace do oddania ==' Nie chce mi sieeeeeeeeeem |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 05-04-2006, 18:45
|
|
|
Cytat: | Ale czy chciałbyć żyć w kraju, w którym rządzi osoba z wyrokami |
Przecież mówię, że moim zdaniem nie będzie rządził. Oczywiście mogę się mylić i jeśli się mylę to jesteśmy zgubieni, ale wątpię. Ostatnio przerażająco rzadko się mylę.
Coś mnie dopadło (wampir energetyczny sądząc po objawach) i jestem zupełnie bez siły. Lecę z nó niemalże. Na szczęście w najbliższym czasie nie mam ani zjazdów, ani żadnych wyjazdów. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 05-04-2006, 18:59
|
|
|
Bo po przerobieniu działu "Społeczeństwo", razem ze wszystkimi ćwiczeniami i testami dochodzę do wniosku, że w WoSie sprawy najbardziej oczywiste są najtrudniejsze, a pytania bywają zwodnicze.
Ysen napisał/a: | Przecież mówię, że moim zdaniem nie będzie rządził. |
Bodaj sam Jarosław mówił jakiś czas temu, że Lepper z powodu tych wyroków rządzić nie będzie. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 05-04-2006, 19:15
|
|
|
Panowi pozwolą, że przegonię ich do innego tematu, tam sobie porozmawiajcie kulturalnie o drobiu.... |
|
|
|
|
|
|