Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 06-04-2006, 10:10
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | A do tematu - jutro germanistka wraca ze zwolnienia... Co oznacza z miejsca kartkówkę i dwie prace do oddania ==' Nie chce mi sieeeeeeeeeem |
Ich kain liebe deutch... czy jak jest po ichniemu "I hate"?... |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 06-04-2006, 14:57
|
|
|
Ich hasse Deutsch :3 W pełni się zgadzam z tym twierdzeniem XD |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Rukia
słodka i wredna xD
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 06-04-2006, 15:01
|
|
|
grr jak ja nienawidze jak u mnie w szkolnej toalecie palą a potem jest na mnie - tylko dlatego że tam jestem a czuc papierochami ==' |
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 06-04-2006, 15:48
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | Ich hasse Deutsch :3 W pełni się zgadzam z tym twierdzeniem XD |
Warum ?? Deutch ist gut !! Jawohl !!!! |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 06-04-2006, 16:04
|
|
|
Rukia napisał/a: | grr jak ja nienawidze jak u mnie w szkolnej toalecie palą a potem jest na mnie - tylko dlatego że tam jestem a czuc papierochami ==' |
A kto lubi obrywać za kogoś? ;)
Mai_chan napisał/a: | Ich hasse Deutsch :3 |
Arigatou :)
Grisznak napisał/a: | Warum ?? Deutch ist gut !! Jawohl !!!! |
Zależy dla kogo... |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 06-04-2006, 16:13
|
|
|
Grisz - bo ja mam Deutschlandzkiego po czubki uszu... Poza tym coraz bardziej dochodzę do wniosku, że wybór klasy z niemieckim wykładowym był jednym z większych błędów mojego żywota. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 06-04-2006, 17:52
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | Poza tym coraz bardziej dochodzę do wniosku, że wybór klasy z niemieckim wykładowym był jednym z większych błędów mojego żywota. |
Tak samo, jak u mnie wybór profilu leśnego w liceum (myślałem, że to profil nastawiony na nauki przyrodnicze, chemia, biologia, a wyszła z tego zawodówka ==; ). |
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 06-04-2006, 17:59
|
|
|
Mai, ja też tak myślałam, jak zdawałam dwujęzyczną maturę francuską (a moje zainteresowania są stanowczo niefrankofońskie i nielingwistyczne :>), a teraz niebiosom dziękuję za biologię wykładaną po francusku... 3/4 profesjonalnych danych po angielsku jest płatna, a po francusku wybierać, przebierać. Jak pisałam pracę semestralną z białek osocza, to większość materiałów miałam z francuskich stron... |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 07-04-2006, 00:15
|
|
|
Bo to kwa ZAWSZE musi się dziać po dwunastej==. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 07-04-2006, 17:15
|
|
|
Bo osoba, na którą nie mogę patrzeć bez obrzydzenia, próbuje być MIŁA. |
O męcę twórczej:
|
|
|
|
|
IT.
Ukochana żona orka
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 07-04-2006, 20:15
|
|
|
Bo ostatnio nie mogę patrzeć bez obrzydzenia na osobę do ktorej akurat obrzydzenia czuć nie chcę.
Bo znalazłam własnie przed chwilą na FFnecie Fika którego motywem przewdonim jest parowanie ReiXSachiel i nie wiem czy się śmieć czy plakać...
Bo świat zwariowal i Ludzie których nigdy bym o głupote nie posądzila nagle głupieją.
Bo nadszedł Czas Proby a mnie zaczęly dopadać Wątpliwości... Natury dokładnie odwrotnej od przewidzianych. |
_________________ Nidere Ide Ime roechul
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.
Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo. |
|
|
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 07-04-2006, 20:29
|
|
|
Bo jutro idę do pracy. Muszę wtsać o piątej. Znowu się nie wyśpię. Jutrzejszy dzień zapowiada się paskudnie. A jak pomyślę, że za tydzień, w Wileką Sobotę też będę siedzieć w pracy, chce mi się wyć i walić głową w biurko. |
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 07-04-2006, 21:53
|
|
|
Właśnie doszłam do wiekopomnego wniosku, mianowicie: nienawidzę serwera Minitokyo!
Badziew się sypie jak miło! NIE DA się przeglądać strony, bo cały kod się rozjeżdża. Albo w ogóle się nie ładuje nic. Miło. |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 09-04-2006, 13:58
|
|
|
Korsarz wypluj to. Bo się na ciebie śmiertelnie obrażę.
Bo mama potrzebuje pomocy, w związku z czym zmuszona jestem do wyklejania kartek świątecznych - czegoś, czego serdecznie nienawidzę od czasów podstawówki. |
O męcę twórczej:
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 09-04-2006, 14:36
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | Grisz - bo ja mam Deutschlandzkiego po czubki uszu... Poza tym coraz bardziej dochodzę do wniosku, że wybór klasy z niemieckim wykładowym był jednym z większych błędów mojego żywota. |
Nein, nein, fraulein bluznic !
Niestety, chciałem napisac dokładnie to co Korsarz...przynajmniej pożyjemy sobie w ciekawych czasach... |
|
|
|
|
|
|