Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Dragon Ball |
Wersja do druku |
Beryl
jej mroczny majestat
|
Wysłany: 30-05-2005, 11:21
|
|
|
Przy pierwszym oglądaniu - z rzadka, bo nigdy nie było wiadomo, czy to już koniec walki czy jeszcze nie ( przy MKR tylko czasem przełączałam, jak Hikaru przeżywała cierpienia Młodego Wertera). Przy drugim byłam bliska nagrania na wideo i przewijania, byle te najlepsze momenty zobaczyć. |
|
|
|
|
|
Rukia
słodka i wredna xD
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 30-05-2005, 11:23
|
|
|
Porozmawiajmy o Goku
co o nim powiecie? =) |
Ostatnio zmieniony przez Rukia dnia 30-05-2005, 11:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Aliens
|
Wysłany: 30-05-2005, 11:25
|
|
|
Wesoły żarłok :D |
|
|
|
|
|
Rukia
słodka i wredna xD
|
Wysłany: 30-05-2005, 11:27
|
|
|
Raczej zwariowiany żarłok ^^ |
|
|
Beryl
jej mroczny majestat
|
Wysłany: 30-05-2005, 11:29
|
|
|
Urocze i prostolinijne dziecko, któremu się duchowo nigdy nie dorosło tak naprawdę. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 30-05-2005, 11:42
|
|
|
Durny małpiszon. Personifikacja stwierdzenia "głupi ma zawsze szczęście". Sam nie wiem, czy bardziej nie cierpię jego czy Vegety. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Aliens
|
Wysłany: 30-05-2005, 11:43
|
|
|
Prawdziwy przykład osoby nieznoszącej Dragon Balla :D Proponuje stworzyć topic " Anty Dragon Ball " |
|
|
|
|
|
Rukia
słodka i wredna xD
|
Wysłany: 30-05-2005, 11:45
|
|
|
Vegeta przynajmiej nie zachowóje się jak 3-letnie dziecko...itp
Ale to nie znaczy że jest w porzo |
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 30-05-2005, 11:52
|
|
|
Vegeta był najrozsądniejszy z tego całego towarzystwa, przynajmniej mial charakter (powiedziałabym, ze typowy Zimny Drań, odmiana bishounenowata, ale ten wygląd...). Facet wiedzial, czego chce, nie dawał sobie wleźć na głowie nikomu poza Bulmą i generalnie zazwyczaj nie zachowywal sie jak skończony kretyn, a w tym anime to rzadkość.
Goku jak dla mnie zbyt tępy, żebym potrafiła go szczerze polubić, przykro mi (zresztą taki sam problem miałam z Gourrym ze Slayers, ja nie trawię postaci typu "uroczy idiota"). |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 30-05-2005, 11:55
|
|
|
Cytat: | Prawdziwy przykład osoby nieznoszącej Dragon Balla :D Proponuje stworzyć topic " Anty Dragon Ball " |
Ja zaś proponuję sie nie wymądrzać i doczytać gdzieś, co to znaczy "dyskusja" i czym się różni od "dawania wyrazów zachwytu".
Cytat: | Vegeta był najrozsądniejszy z tego całego towarzystwa, przynajmniej mial charakter |
Ja u niego nie widziałem rozsądku, tylko syndrom pajacyka, którego nikt nie kocha. Najrozsądniejszy był Piccolo. |
Ostatnio zmieniony przez Ysengrinn dnia 30-05-2005, 11:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Aliens
|
Wysłany: 30-05-2005, 11:55
|
|
|
Faktycznie, Vegetta jest jakiś nadpobudliwy i nerwowy gościem, który by chętnie rozwalił każdego napotkanego ludzia.
Goku panuje nad sobą, jego główne cechy to łakomstwo, optymizm, spokój, dobroć itp.
Jest żywym przeciwieństwem Vegetty. Jeżeli już ktoś od samego początku nie polubi Goku, to nie wiem jak może oglądać Dragon Balla :D |
|
|
|
|
|
Rukia
słodka i wredna xD
|
Wysłany: 30-05-2005, 12:02
|
|
|
Kiedy oglądałam DB to niespodziewałam się że Vegeta ożeni się z Bulmą.
Bo jakoś nie pasowali do siebie. On nie przepadał za nią na początku
ale potem narodziła się moja ulubiona postać z DB chyba każdy wie kto był malą pociechą Bulmy i Vegety. |
|
|
Beryl
jej mroczny majestat
|
Wysłany: 30-05-2005, 12:07
|
|
|
To oni jednak wzięli ślub? Życie na kocią łapę też jest w porządku.
Dla mnie Goku to nie idiota, przynajmniej nie na początku. Myśli jak dziecko, jak zwierzaki, wśród których się wychowywał, ale tępy nie jest. |
Ostatnio zmieniony przez Beryl dnia 30-05-2005, 12:09, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Aliens
|
Wysłany: 30-05-2005, 12:08
|
|
|
Ja wiem. Wiem, wiem to był........ Pinokio :D jako SSJ 2 |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 30-05-2005, 12:11
|
|
|
Cytat: | (powiedziałabym, ze typowy Zimny Drań, odmiana bishounenowata, ale ten wygląd...) |
Jedna z tajemnic tego świata - Vegeta jest uważany za bizona. Co prawda przez młodsze pokolenie, ale zawsze.
Cytat: | Myśli jak dziecko, jak zwierzaki, wśród których się wychowywał, ale tępy nie jest. |
Jest. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|