Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Dragon Ball |
Wersja do druku |
Casteam
Re-Flex
|
Wysłany: 09-04-2005, 17:21 Dragon Ball
|
|
|
No właśnie ten tytuł chyba zna karzdy kto choć troche sie zna na anime & Mandze jak sądzicie czy wogule istnieje DB AF Bo mi sie odbiło o uszy że tak a wy coś słyszeliście |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 09-04-2005, 17:33
|
|
|
DB AF (After Future) nie istnieje, nie istniał i (raczej) istnieć nie będzie. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 09-04-2005, 17:47
|
|
|
tak nic takiego oficjalnie nie istnieje, choc co prawda jest pere takich kruciutkich komiksów fanowskich w tym jeden hentajec ale nic pozatym |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 09-04-2005, 18:16
|
|
|
Czyli bajer z gatunku Red Chocobo ? |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 09-04-2005, 19:46
|
|
|
Mnie interesuje tylko jedno ... CO ludzie widzą w "Dragon Ball"? |
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 09-04-2005, 20:15
|
|
|
Mi sie podobało o wiele bardziej niż Sialor Moon która jak już pisąłem prawie mnie zniechęciała do mangi.
A co widzą otóż jest leki w miare fajny odstresowywujacy i przedewszystkim był najczescie emitowanym animcem w historii polskiej Televizji ( nie wliczajac Muminków i pszczułki Mai) |
|
|
|
|
|
Eltanin
?????
Dołączył: 17 Lis 2004 Skąd: Ciemna strona słońca Status: offline
|
Wysłany: 09-04-2005, 20:57
|
|
|
Wiesz, jak by na to nie patrzeć Sailorki był adresowane raczej do dziewczyn ,więc nic dziwnego, że większości męskiej populacji się nie podobały. Dragon Ball odstresowujący owszem był, ale ile można. Ja wszystko rozumiem ale po n+pierwszym wskrzeszeniu, osiągnięciu kolejnego 584 poziomu super kosmicznej mocy i pokonaniu absolutnie najpotężniejszego wroga z długiej linii absolutnie najpotężniejszych wrogów. DB robi się nudne jak flaki z olejem. Co z tego, że pojawia się kolejny przeciwnik, skoro i tak wiemy, że „nasi wygrają” a nawet jak kogoś ubiją to i tak się go zaraz wskrzesi... |
_________________ Hubba Hubba Zoot Zoot
Deba Uba Zat Zat A-num Num
A-hoorepa Hoorepa A-huh-hoorepa A-num Num.
Be kind to dragons, for thou art crunchy and taste good with ketchup. |
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 09-04-2005, 21:37
|
|
|
normalnie gorzej jak w RPGach nie :P dlatego wlasnie u mnie na sesjach nie jest tak łatwo kaplanom wkrzeszać poległych :P |
Ostatnio zmieniony przez Eltanin dnia 10-04-2005, 14:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Casteam
Re-Flex
|
Wysłany: 10-04-2005, 08:21
|
|
|
Ja kiedyś miałem 3 filmiki DB AF ale je straciłem po formacie jak znajde tego linka gdzie morzna je ściągnąć to was powiadomie |
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 10-04-2005, 11:36
|
|
|
lepiej nie powiadamiaj, bo i tak polecą - takie rzeczy jak wymiana, torrenty, skanlacje i linki do nich, to jedynie przez PM, a nie na forum ogólnym
Co do DB - głębsze przesłanie było czy nie ;>? Ja jakoś tego nie zauważyłam, może dlatego, że przetrwałam jedynie jakieś 5 odcinków, podczas których Goku prał "kogos tam"... przypuszczam, że prał go jeszcze przez jakieś 10 nastepnych :P |
Ostatnio zmieniony przez IKa dnia 10-04-2005, 15:55, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-04-2005, 15:00
|
|
|
Hej ika ale kto tu mówił o jakimkolwiek przesłaniu ?? :P
A Casteam co o do AF to niemożliwe byś miał filmiki no chyba że fanowskie we flashu bo igdy coś takiego nie powstało |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 10-04-2005, 15:19
|
|
|
IKa napisał/a: | Mnie interesuje tylko jedno ... CO ludzie widzą w "Dragon Ball"? |
Leją się... Leją się długo, fajnie i momentami dość dramatycznie. Ludzie widzą w tym głównie pranie się po pyskach i o to chodzi. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 10-04-2005, 15:22
|
|
|
Właśnie Heleba i igrzysk He He . Mi Sie to nawet za pierwszym razem podobało choc na moje sczescie nie widział wszystkich powtórek bo byłem w wojsku przez co nie zdazyłem znielubieć tego. Dla mnei poprostu może być da się ogladać bez żadnych wymagań pseudo głebokosci |
Ostatnio zmieniony przez Zegarmistrz dnia 10-04-2005, 21:37, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Ataru
|
Wysłany: 10-04-2005, 18:00
|
|
|
Chcę tu nieco sprostować odnośnie serii AF. Otóż w sieci pojawiają się przeróżne fanowskie filmiki Dragon Balla opatrzone znakiem jakości AF, a to dlatego, że to ludzie po prostu ściągają i potem mówią jakie to AF jest, czy to trafią na hentaia, czy na zwykłą historyjkę, to nie było, nie jest i nie będzie AF. Taka seria żeczywiście miała się pojawić, lecz jedynie w postaci mangowej, a niedoszli twórcy tej serii podobno po zapoznaniu się ze zdaniem Pana Akiry Toriyamy zdecydowali się nie wydawać tego nawet drogą nieoficjalną, choć seria powstała.
To wszystko jednak nadal tylko plotki i nie mogę być pewien ile w nich jest prawdy, pewny jestem jedynie, że seria miała powstać i napewno nie jako anime. |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 10-04-2005, 18:18
|
|
|
Ech, DB oglądałem, o ile pierwsza seria była nawet fajna(choć niemiłosiernie głupia i chamska), to na oglądanie następnych mam jedno usprawiedliwienie - nic w tym $@#@%#$&$%#$%$^%@@##$&^*&#%^$% czarnym pudełku lepszego nie było-_-.
Cytat: | Co do DB - głębsze przesłanie było czy nie ;>? |
Owszem było - głupi ma ZAWSZE szczęście. A jeśli ktoś wykazuje choć cień myślenia to to się na nim okrutnie zemści. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
Ostatnio zmieniony przez Ysengrinn dnia 10-04-2005, 18:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|