Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Wielki powrót WiP-u! |
Wersja do druku |
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 11-03-2003, 22:23
|
|
|
Herbaciarnia satanistyczna??? O_o To że raz ją odwiedziła jedna mała i perfidna córcia LoN i że stoi tam ołtarzyk ku czci Bogów Chaosu jeszcze o niczym nie świadczy... A jeśli świadczy, to... to... TO SPRAWKA SERISI!!!!!!!! ;>>>
...
RYBKI???????????????? |
|
|
|
|
|
Saerie
Grupy: WIP
|
Wysłany: 11-03-2003, 22:26
|
|
|
Zaraz, zaraz, LoN to przecież żaden szatański pomiot, więc i Serisia nim nie jest. Może i ma wybuchowy temperament, ale wątpię, żeby mozna było ja obarczać za "szataństwo" Twojej herbaciarni. Raflik szuka po prostu pretekstu żeby go zaprosić i chce nam sługi zła wyplenić :wink:
|
_________________ Miecz jest duszą samuraja, jeżeli kto o nim zapomni lub go utraci, nie będzie mu to wybaczone. |
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
|
Wysłany: 11-03-2003, 22:34
|
|
|
Jakieeeeeeeeego znooooooowu złaaaaaaaaaaaa... <bardzo niewinna minka> |
|
|
|
|
|
raflik
Fenomen na jedną noc
Dołączył: 14 Lip 2002 Skąd: Z nicości swego akademickiego pokoju Status: offline
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 12-03-2003, 17:06
|
|
|
JAKIE ZNOW RYBKI???????????????????????? :shock: :shock:
moje to sa rekino-piranie skrzyzowane z cyms co to siebie nazywalo siostra tego co plywalo w basenie<TO MOWI :shock: > i wytropia kazde miejce tylko niestety lubia tam troche pozerac rzecy więc
SZUKAJCIE RYBKI SZUKAJCIE BLUE HAVENu
a wiecie chętnie bym tam wszedł do herbaciarni :D i to do rury bo masowac toto umie
w koncu ma sie fach osobistego masazysty LON<na zwolnieniu ale coz tam to> |
_________________ Hollogram Summer - The Night of Wallachia
Fenomen na jedną noc |
|
|
|
|
Saerie
|
Wysłany: 12-03-2003, 20:06
|
|
|
Raflik, coś taki zdmiony "rybkami", skoro sam te swoje rekinie piranie nazywasz tym mianem? 8) I to jeszcze skrzyzowane z tym czyms z basenu? :shock: Siostra? Wolę nie znać szczegółów anatomii tego stworzenia.... :?
Mówisz, że wpadłbys chętnie i nie przeraża Cie ewentualnie sterczenie przy rurze(pytanie, czy NAS to bardziej nie powinno przerażać 8) ) i jeszcze zgłaszasz się do masującego pogotowia? Albo cos kombinujesz, albo Ty mi wytłumacz skąd nagle taka zmiana nastroju :wink:
Serisia, a może nakarmić Szafę tymi rekinimi piraniami Raflika?? Ciekawe jak po takiej przekasce by się zachowywała? :lol:
|
_________________ Miecz jest duszą samuraja, jeżeli kto o nim zapomni lub go utraci, nie będzie mu to wybaczone. |
|
|
|
|
final-kun
Dołączył: 08 Lip 2002 Skąd: Na zywo z gor Kataart ^^ Status: offline
|
Wysłany: 12-03-2003, 20:31
|
|
|
Uffff...Zeg te twoje rakietki maja nizlego cela ^^". Zeby uniknac rozwalenia chalupy (tarcze oslonne akurat sie doladowywaly i bylem chwilowo bezbronny) musialem wyleciec z domu i sciagnac uwage rakiet na siebie ^^"". No wiec udalo mi sie dobiec przed same drzwi sypialni Shabbiego zanim wybuchly :P. CZY TY MASZ POJECIE JAK DROGIE SA CIUCHY NA TAKIM ODLUDZIU?! A wlasnie twoje zabawki rozwalily mi ostatnia funkcjonalna pare...musialem jechac az do Sairaag zeby wyposazyc sie w garderobe. Acha...rachunek za moje "skromne" zakupy powinienes otrzymac niedlugo poczta 8) .
Raflik przy rurze? :shock: A do tego dobrowolnie? :shock: :shock: :shock: Wole tego nigdy nie zobaczyc...i od razu uprzedzam Sat - nawet nie mysl o wysylaniu mi nagrania z jego popisami poczta bo bede zmuszony wykonczyc kolejnego listonosza! ^^"
Eee...to ty widzialas te wielka zbroje Saerie? Mialem nadzieje ze jej nie zauwazysz...choc ciezko czegos takiego nie dostrzec ^^". No coz...nie powino byc watpliwosci ze to nie moj ekwipunek, bo skadalem wam kiedys w herbaciarni wizyte i same widzialyscie ze jestem raczej przecietnego wzrostu :P. To taka pamietka po kims kogo wolalbym juz nie ujrzec na tym swiecie ^^". Ale to dluga opowiesc i jesli bym ja opowiedzial to moglaby wywolac panike wsrod spoleczenstwa :D, ja sam nie csypiam po nocach z obawy ze ta historia sie powtorzy ^^". |
_________________ Kitto Dokoka ni "Kotae" Aru,
Umaretekita Kotae ga,
Hito wa Minna Sore o Motome,
Yarusenai Nogasenai
Yume ni Mukau no. |
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 12-03-2003, 21:09
|
|
|
Buahahahahahaha!!! Satanistyczna herbaciarnia!? Od kiedy!? O.o
To, że zostałam uznana przez blokowe drechy za czołową satanistkę okolicy, jeszcze o niczym nie świadczy... ^^" JESTEM NIEWINNA!!!
Ale tę małą, perfidną córcię LoN w sumie można byłoby tu zaprosić jeszcze raz, chyba nieźle się bawiła, PRAWDA!?
*mała dziewczynka z różowymi kucykami usmiechnęła się słodko*
- Kiedy, kiedy, kiedy!? I co mam ze soba wziąć!? ^____^
- A, w sumie nic... Tylko się pokaż...
- Heeeeeej... Co ja jestem, eksponat muzealny!?
- Jak nie, jak tak? :P Popatrz na swój wiek!
- Ja się tak nie bawię... ^^" Najpierw piszesz o mnie idiotycznego fika, a teraz to... Phi!
Aj, Kiri się chyba obraziła... ^^" Ale przynajmniej ołtarzyk Bogów Chaosu jest i ma zostać!!!
A z rybek można zrobić niezłą kolację!!! NA PATELNIĘ BOJOWĄ Z NIMI!!! Wprawdzie wyżej wspomnieny sprzęt rzadko jest używany w celach kulinarnych... Ale niech sie uczy swojego miejsca!!! ^^
Tylko błagam, nie każcie Raflikowi tańczyć przy MOJEJ Rurze... Ona moze tego nie przeżyć...
JEST TAKA WRAŻLIWA!!!!!! |
|
|
raflik
Fenomen na jedną noc
Dołączył: 14 Lip 2002 Skąd: Z nicości swego akademickiego pokoju Status: offline
|
Wysłany: 12-03-2003, 21:58
|
|
|
CAMAN BEJBI KIEDY TANIEC PRZY RUZE
ACH
A POTEM MASAŻY DLA WSZYSTKICH ZA DARMO
ACH
A moje rybki to nie są smaczne
same skóra i kości i jad i kwas samochodowy.
do tego te głupie macki to tym sie umia bronić nawet nie pływając w wodzie |
Fenomen na jedną noc |
|
|
|
|
Saerie
|
Wysłany: 12-03-2003, 22:06
|
|
|
Rybna kolacja!? Ja mam nawet czym te ryby wypatroszyć! :D A do tego może dla odmiany białe wino? :wink:
Raflik :shock: :shock: , Ty na poważnie chcesz przy rurze?! Ależ Cię wzięło... 8) I potem masażyk?? Hmmm czy tylko ja mam takie głupie wrażenie, że ktoś nam do herbaciarni próbuje wjechać koniem trojańskim?! No nie wiem, sam widzisz, Serisia nie chce udostęnic rury, a ja mam coś mieszane odczucia co do Twoich intencji. Skąd ta zmiana nastroju??
Final, Twoje ciuchy to jeszcze pół-biedy (zawsze możesz ubrac owy pamiętny smoking- wyglądałeś w nim bardzo pociagająco :twisted: :wink: ), mi Zeg rozwalił chałupę!! Wysłałeś mu rachunek? :shock: Że mi to nie przyszło do głowy! Zaraz każę tu sobie postawić nową chatę a jemu wyślę rachunek! :D
Wiesz, ta zbroja nie daje mi teraz spokoju. Kto był jej pierwotnym właścicielem (albo inaczej, jak z tego kogoś zdjąłeś to żelastwo? :D )??
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 13-03-2003, 13:15
|
|
|
Wiem jak sie tam dostane! Pojde do mojego kumpla - satanisty, bedacego jednoczesnie jasnowidzem, psionikiem i mentalnym wampirem! On wezwie diabla, ktory pokaze mi gdzie isc! |
|
|
|
|
|
Satanista
Gość
|
Wysłany: 13-03-2003, 13:21
|
|
|
O witaj Zeg!
Wezwac Diabla!
Dobra!
Najpierw zaspiewam hymn pochwalny dla zlych mocy, a potem rzuce zaklecie i przyjdzie!
Za co? Wiesz, my to robimy za Bog, znaczy Astharoth zaplac. Wiesz, gdzie wrzucic ofiare, najlepiej kota.
(spiewa hym pochwalny)
Plonie ognisko w lesie
Wiatr slodkom won krwi niesie
Przy ogniu zas bracia w wierze
Skladaja cos w ofierze!!
O przybadz Szatanie i pokaz Zegowi droge do Blue Haven! Wysluchaj nas o ksiaze ciemnosci! |
|
|
|
|
|
Szatan
Gość
|
Wysłany: 13-03-2003, 13:21
|
|
|
(pojawiajac sie w obloku siarki i dymu)
Tammmmmm!!!!!!!!!!!!
(wskazuje palcem na portal miedzywymiarowy) |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 13-03-2003, 13:24
|
|
|
Montuje miecz swietlny z zestawu mlodego technika i baterie z poluwki cytryny oraz dricikow miedzianych, w jedna manierke nalewam bimbru (bezalkocholowego) w druga specjalnej herbaty, w trzecia bardzo specjlanej charbaty,po czym chowam ja do olowianego pojemnika, wkladam baterie do miecza swietlnego i z usmiechem na ustastach wskakuje do portalu. |
|
|
|
|
|
Serikę wylogowuje... >
Gość
|
Wysłany: 13-03-2003, 16:44
|
|
|
[wredne forum wyklogowuje mnie, kiedy chcę coś napisać!!!... ><]
Hmmm... To ciekawe, Zeg donosi, że wybrał się do Błękitnej Herbaciarni, a jakoś go nie widac... ^^"
Ha! Wiem!!! Czy ktoś kiedys widział prawdomównego Szatana!?
Zeg, gdzie Cie poniosło??? Odezwij się!!! I możesz nam przesłać pocztówkę z Piekła!!! ^_______^ |
|
|
|
|
|
raflik
Fenomen na jedną noc
|
Wysłany: 13-03-2003, 17:37
|
|
|
ach zeg tys oszalał
a co do rury do jak nie kcecie to nie
łaski bez
hmm
a moze sie by LON spytac...
<wybieranie numeru komorkowego>
<jeśli kcesz byc przysmazany nacisnij 1 <s komorki>
No
HALo pani wielka i koszmarna LON
mogla by mi pani dac klucz do wymiaru BLU HAVEN???
nie nie harem HAVEN
ok dziękuję
jak trzeba to mogę panią pomasowac
papa
<odłozenie komorki i stanie>
<bzyt>
O wresczie ten klucz uniwersalny
a teraz do BLUE HAVENU
<bzyt>
<zniknięcie> |
Fenomen na jedną noc |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|