Wielki powrót WiP-u! |
Wersja do druku |
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 22-03-2003, 00:31
|
|
|
*Serisia powraca do Blue Haven gdzie czeka na nia Miya ze wzrokiem ciskajacym gromy*
CO TO MIALO BYC?!?!?!?!? BEZE MNIE SIE POLAZLO??????? A JAKBYS SIE ZGUBILA MIEDZY WYMIARAMI TO MYSLISZ ZE BYM CIE SZUKALA??????? :P *zerk na kartke z autografem* NYO I MI OCZYWISCIE NIE WZIELAS!!!!!!!!!!!! ><
Sorki, troszeczke mnie ponioslo... ^ ^' Chyba tez sie tam wybiore... *demoniczny smiech* |
|
|
|
|
|
Serika
|
Wysłany: 22-03-2003, 00:40
|
|
|
Upsss... ^^"
Przepraszam, ale jakoś nie było Cię w pobliżu, a ja nie mogłam się doczekać, i... no, ten...
Ech... Poproś Bogów o transport, za tę flare, którą im ostatnio wystrzeliłaś, na pewno się zgodzą!!!! ^____^ |
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
|
Wysłany: 22-03-2003, 00:45
|
|
|
Hmm, sprobuje sama, flare wykorzystam do czegos innego ;>
*koncentruje sie, otwiera przejscie i wskakuje*
*zeskakuje LoN na glowe*
Ups, sorcia... ^ ^'
*rozglada sie* Hmm, w moim guscie to to chyba nie jest... Ale moze tu jeszcze kiedys zajrze *smiech a la Naga*
*dostrzega Smierc i podbiega*
Ja tez prosze o autografik!!!!! Ja teeeeeeeeez!!!!!!! *_________*
*po chwili pojawia sie z powrotem w Blue Haven*
Serisiu, masz moze dlugopis? Bo ja z wrazenia zapomnialam... _^_ |
|
|
|
|
|
final-kun
Dołączył: 08 Lip 2002 Skąd: Na zywo z gor Kataart ^^ Status: offline
|
Wysłany: 22-03-2003, 00:48
|
|
|
Alez ta Smierc ma grobowy humor ^^". W sumie to chyba sam powinienem sie tam pofatygowac i wypytac o te sprawe...ale po co sie przypominac? :D Zreszta, lepiej zeby braciszkowie Shabbiego Polnocnego mnie tam nie widzieli - zaraz beda szly plotki o jakich nawet nie snilem ^^".
W sumie to zastanawiam sie jak przybytek Zega stal sie tak popularny wsrod najwiekszych osobistosci w dziedzinie rozwalki :P. Musial tam wystawic jakas specjalnaoferte...a po tej aferze z Lucyferem to wszystkiego sie mozna po nim spodziewac :D |
_________________ Kitto Dokoka ni "Kotae" Aru,
Umaretekita Kotae ga,
Hito wa Minna Sore o Motome,
Yarusenai Nogasenai
Yume ni Mukau no. |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-03-2003, 07:22
|
|
|
Final-kun: oto odpowiedz smierci na twoje pytanie: JESZCZE NIE CZAS
A czamu przybytek jest taki popularny u mistrzow rozwalki? Przychodza uczyc sie u najlepszego. Ponadto Smierc nie jest mistrzem rozwalki. ON tylko chodzi po swiecie i dba o jej nastepstwa.
Uff rozgadalem sie... musze zaniesc fistaszki Pladze i Glodowi oraz krwawy befsztyk Wojnie. Ech znow ktos ukradl konie Czterem Jezdzcom Apokalipsy, ale bezczelnosc kroluje dzis na swiecie... |
|
|
|
|
|
Saerie
Grupy: WIP
|
Wysłany: 22-03-2003, 10:25
|
|
|
Mi chyba nie jest sadzone odwiedzic Twoj przybytek Zeg (chyba, ze mi Miyu pomozesz :wink: ) Ale mniejsza z tym! Dzis przypomniam wszystkim <Sae patrzy na Finala> ze o stalej porze herbatka u Miyi!!!! :twisted: Kto gotow zatanczyc tango?? :D
|
_________________ Miecz jest duszą samuraja, jeżeli kto o nim zapomni lub go utraci, nie będzie mu to wybaczone. |
|
|
|
|
raflik
Fenomen na jedną noc
Dołączył: 14 Lip 2002 Skąd: Z nicości swego akademickiego pokoju Status: offline
|
Wysłany: 22-03-2003, 11:28
|
|
|
No no no Interesik sie krenci<dumnie machajanc do zega MP-5>
chyba wiesz ze tu auytografy rozdaja to moze złapac tak jedna z WIpowek i zrobic z nia burdel dla gośći???? :twisted:
w koncu taka smietanka musi miec kwile wytchnienia ne??? |
_________________ Hollogram Summer - The Night of Wallachia
Fenomen na jedną noc |
|
|
|
|
final-kun
|
Wysłany: 22-03-2003, 11:30
|
|
|
Zabawne Zeg...dostalem taka odp jakies 800 lat temu...cos mi sie zdaje ze kosiarz po prostu jest na strajku i mu sie nie chce! :P Choc...jesli Sae mowi o tangu to pewnie moj czas nadejdzie dzis wieczorem ^^"" (drugiego takiego doswiadczenia nawet calutki Shabby by nie przezyl...).
A tak przy okazji Zeg to twoj klub jest istnym schronem dla wszelkich problemow swiatowych ^^". Zakladajac ze ktos jednym uderzeniem rozwalilby caly lokal - pozbylby sie wszelkich utrapien dla ludzkosci :D. Oczywiscie...ja nie zamierzam sie do tego mieszac 8) , taka akcja zniszczlaby mi reputacje wsrod mieszkancow Kaatart i powaznie zmieilo moje alligment :roll: - nie warte zachodu ^^ |
Umaretekita Kotae ga,
Yarusenai Nogasenai
Yume ni Mukau no. |
|
|
|
|
raflik
Fenomen na jedną noc
Dołączył: 14 Lip 2002 Skąd: Z nicości swego akademickiego pokoju Status: offline
|
Wysłany: 22-03-2003, 11:34
|
|
|
OOO
KOGIO MY TU WIDZIMY
WITAM PANIE HITLER
AAA i pan LENIN tesz tu jest
nie no sama doborowa smietanka |
_________________ Hollogram Summer - The Night of Wallachia
Fenomen na jedną noc |
|
|
|
|
final-kun
|
Wysłany: 22-03-2003, 11:51
|
|
|
Wiesz raf, Lenin to byl aniolkiem przy Hitlerze i Stalinie ^^". A propo Hitlera...przeslij mu moje ponowne przeprosiny - przekaz ze nie chcialem go posylac na tamten swiat, ale ta wojna troche sie przeciagala...w koncu kto moze zniesc ciagle wybuchy pod oknem przez ponad 5 lat?! ^^" Acha...wspomnij tez ze nic mu po tym nie zginelo - te plany pierwszej bomby nuklearnej ktre mial w gabinecie sa pod moja uwazna opieka i nic im nie bedzie :D. |
Umaretekita Kotae ga,
Yarusenai Nogasenai
Yume ni Mukau no. |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 22-03-2003, 12:29
|
|
|
O i jest pan Obcy! Jak tam rejs na Nostromo? Przyprowadzil pan przyjaciol? Witamy pana lora Vadera i pana Dartha Maula tez witamy serdecznie! Jak tam plany budowy gwiazdy smierci? Rozwalili wam? a to niewychowani ludzie!
Chej one potrafia otworzyc przjescie do klubu sama koncentracja! To jasne! To jest przeciez mroczne odbicie ich herbaciarni, maja wiec identyczne pola morficzno - energetyczne, ale ich wektory sa sobie przeciwne. Wiec, jesli E jest rozne od MC kwadrat, a skoro dziala magie wiec jest rozne, to powinna wystarczyc lekkie skupienie nauronow przodomuzgowia przy jednoczesnym wylaczeniu 2/3 prawej polkuli.
PyK! Jestem w Blue HeveN!
PyK! I juz mnie tam nie ma!
Pyk! i znowu jestem!
Pyk! I znow mnie tam nie ma!
Pyk! I znowu tam jestem!
Pyk! i mnie tam nie ma!
Ale fajna zabawa! |
|
|
|
|
|
Saerie
|
Wysłany: 22-03-2003, 12:58
|
|
|
<Sae posyła ostrzegawcze spojrzenie, nerwow zaciska pięści> Rafli, zaczynasz powoli przesadzać. Ty lepiej uważaj, żebyś sam nie dał się złapać.... :evil:
Zeg, skoro opanowałeś(?) wejście do Herbaciarni to może wpadniesz dziś na herbatkę? :wink: Na wszelki wypadek porozciągaj się trochę (Final, to także uwaga do Ciebie :wink: ), bo tango będzie obowiązkowe 8)
|
_________________ Miecz jest duszą samuraja, jeżeli kto o nim zapomni lub go utraci, nie będzie mu to wybaczone. |
|
|
|
|
final-kun
|
Wysłany: 22-03-2003, 13:14
|
|
|
NIE!!!! Litosci! Powiedz ze z tym tangiem to tylko taki niewinny zart ^^". Ja naprwde jestem dobrze rozciagniety (treningi sztuk walk ^^, samym ostrzem czlowiek nie zyje :P) a widzialas co po mnie zostalo ostatnim razem.
A co do ciebie Raflik to ty sie uwazasz za oredownika sprawiedliwosci? :lol: Skonsultujmy to z Amelia - Ame : Bracie rafliku zdradziles zaufanie wojownikow swiatlosci poprzez swoje niecne i jakrze niecenzuralne zamiary. Dlatego tez nie zaslugujesz by nosic ten mundurek Sailorow!!! <zdziera z ralflika jego stroj eee....bojowy ^^"> A teraz przyjmij kare w imieniu prawosci! <potezny cios prosto w czszone rafa>. Moja robota wykonana ^_^. I pamietajcie...sprawedliwosc zatriumfuje nawet tam gdzie to niemozliwe :P :P <znika>. |
Umaretekita Kotae ga,
Yarusenai Nogasenai
Yume ni Mukau no. |
|
|
|
|
Saerie
|
Wysłany: 22-03-2003, 13:21
|
|
|
<Sae gratuluje amelii sensownej przemowy i braku chęci wykonania wejścia smoka a także silnych nerwów przy zdieraniu z Sailor...to jest ex-Sailor Rafla stroju bojowego... :shock: Ame, jesteś dzielna.....>
Tango jest stałym punktem programu i byc musi!! Poza tym nie zapominaj, że nie zatańczyłeś z Miyą, naszą uroczą gospodynią!! :twisted:
|
|
|
|
|
final-kun
|
Wysłany: 22-03-2003, 13:27
|
|
|
No tak Miya...boss wszystkich bossow ^^". Innymi slowy lepiej dobrze wykorzystac czas ktory mi pozostal na tym padole ziemskim :P. Moze sie przejde powkurzac Shabbiego...teraz juz mi nie zalezy jak zareaguje bo wszystko jedno z czyjej reki padne ^^". A chociaz bede mial kupe satysfakcji ^_^" |
Umaretekita Kotae ga,
Yarusenai Nogasenai
Yume ni Mukau no. |
|
|
|
|
|