Wielki powrót WiP-u! |
Wersja do druku |
final-kun
Dołączył: 08 Lip 2002 Skąd: Na zywo z gor Kataart ^^ Status: offline
|
Wysłany: 03-04-2003, 21:18
|
|
|
<zdyszany> Nie potrafie ^^"...to zasluga tego oto kolegi <wskazuje na miecz>. Dzieki a batonik :P. A ostatnia Faza to ten oto szczyt <pokazuje najwyzzy, najmroczniejszy i ogolnie przyspazajacy ciarek szczyt>. Ale jego zdobedziemy juz normalnie...tych szalencow z Fireballami odsadzilismy dobre 5 szczytow temu wiec nie dotra tu szybko. Tak wiec idziemy! <zaczynaja podchodzic pod dosyc strome zbocze kierujac sie najkrotsza droga na gore> |
_________________ Kitto Dokoka ni "Kotae" Aru,
Umaretekita Kotae ga,
Hito wa Minna Sore o Motome,
Yarusenai Nogasenai
Yume ni Mukau no. |
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 03-04-2003, 21:23
|
|
|
*zerka jednym okiem na szczyt*
*zerka drugim okiem na szczyt*
*omdlewa* |
|
|
|
|
|
Saerie
Grupy: WIP
|
Wysłany: 03-04-2003, 21:25
|
|
|
<delikatnie cuci siostrę, nie ma rezultatów...zastanawia się czy jej mocniej nie przylożyć....eee lepiej nie> Miyu Herbata! <poskutkowało>
|
_________________ Miecz jest duszą samuraja, jeżeli kto o nim zapomni lub go utraci, nie będzie mu to wybaczone. |
|
|
|
|
final-kun
|
Wysłany: 03-04-2003, 21:26
|
|
|
Miye mozna juz zaliczyc do bagazu ^^" <wykonuje gest reka i nieprzytomna leci wraz za wspinajaca sie grupa>. Zanim zapytacie - nie to nie jest zaklecie...telekineza to jeden z moich niestety nielicznych bonusow jak to powiada Sae - czasem sie przydaje :P. Na szczescie do szczytu juz niedaleko... <oblicza ze sa mniej wiecej juz w 3/4 drogi> |
Umaretekita Kotae ga,
Yarusenai Nogasenai
Yume ni Mukau no. |
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
|
Wysłany: 03-04-2003, 21:29
|
|
|
*ocyka sie w trakcie wywodu Finala*
JA CI DAM BAGAZ!!!!!!!!!!!! ><
*spostrzega ze wisi w powietrzu*
*zamyka oczka i pozwala Finalowi robic swoje*
Tym razem Ci daruje, ale uwazaj na przyszlosc... - -' |
|
|
|
|
|
Saerie
|
Wysłany: 03-04-2003, 21:30
|
|
|
<z coraz większym podziwiem na Finala> A myslałam, że ja tu jestem jedynym odszczepieńcem w tym towarzystwie.....
|
_________________ Miecz jest duszą samuraja, jeżeli kto o nim zapomni lub go utraci, nie będzie mu to wybaczone. |
|
|
|
|
final-kun
|
Wysłany: 03-04-2003, 21:34
|
|
|
Odszczepieniec? Moze to troche mocne pojecie ale w sumie nie moge zaprzeczyc...moja przeszlosc jest prawie tak dziwaczna jak i ta ktora moze sie pochewalic Xell ^^". Choc akurat telekineze otrzymalem wraz z dlugowiecznoscia...choc wtedy tego nie wiedzialem :D. Ale koniec pogaduszek - oto i nasz cel <wskazuje na wielkie wrota w skale na szczycie> Zaprosimy sie? :> <rozwala drzwi mieczem> Achhhh...od razu mi lepiej po czyms takim ^_^ |
Umaretekita Kotae ga,
Yarusenai Nogasenai
Yume ni Mukau no. |
|
|
|
|
Saerie
|
Wysłany: 03-04-2003, 21:38
|
|
|
<patrzy na rozwalone drzwi> I on mi zarzuca bycie narwaną?? Ech...Dobra Finalaku, to zabieraj sie teraz za egzaminowanie dziadka...My tu poczekamy, to może byc zbyt niewdzięczny widok jak dla nas :wink:
|
|
|
|
|
final-kun
|
Wysłany: 03-04-2003, 21:42
|
|
|
He? :shock: <patrzy na oddalajacych sie towarzyszy> Nie tak predko :twisted: <lapie wszystkich za kolnierze i ciagnie ze soba> Gdybym byl pewien ze poradze sobie z dziadkiem sam nie ciagnalbym was ze soba :P, teraz wlasnie przychodzi takze wasza kolej sie wykazac :D . <pomimo protestow zaciaga wszystkich do jaskini, gdzie znajduja niewielkie pomieszczenie wygladajace na mieszkanko pustelnika> |
Umaretekita Kotae ga,
Yarusenai Nogasenai
Yume ni Mukau no. |
|
|
|
|
Saerie
|
Wysłany: 03-04-2003, 21:44
|
|
|
Ty brutalu, żeby nas tak siłą! :evil: No dobra, teraz oto nasza chwila prawdy. Kto zapuka?? No dobra zapukam! <puka> słychać skrzypienie zamków...gulp
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
|
Wysłany: 03-04-2003, 21:45
|
|
|
Final, nie lepiej bylo zapukac? ^ ^' A nuz dziadek sie zdenerwuje, nie odpowie na nasze pytanie i zacznie molestowac? ;P To moze ja tez poczekam i sie poprzygladam... ;> |
|
|
|
|
|
Saerie
|
Wysłany: 03-04-2003, 21:47
|
|
|
Miyu, będziesz sie spokojnie przyglądać jak dziadek będzie molestował Finala, bo ja <gulp> ja sie będę bronić i żaden nagi zboczony staruch mnie nie tknie! :evil:
|
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
|
Wysłany: 03-04-2003, 21:48
|
|
|
Dlaczego chcesz sie bronic, skoro dziadek bedzie molestowal Finala? ;P A moze cos pokrecilam? ;>~~~ |
|
|
|
|
|
Saerie
|
Wysłany: 03-04-2003, 21:50
|
|
|
Miałam na mysli, że będę się bronic jakby dziadek do mnie poczuł miętę. Final sam sobie poradzi :wink: Dzielny z niego chłopina :D
|
|
|
|
|
final-kun
|
Wysłany: 03-04-2003, 21:53
|
|
|
Nie odpowie? To sie okaze :twisted: . Nawet jesli jakims cudem bylby w stanie zalatwic mnie to miedzy innymi dlatego tez jestescie tu WY :P, wszystkim naraz chocby nie wiem co nie da rady :D.
I nikt mnie nie bedzie molestowal!! ^^" Predzej zgine broniac sie. A teraz czekamy na zboka...
<wchodzi siwiutki starzec o kijku z okularami slonecznymi i glupio sie usmiecha> Legendy nie klamaly...jest nagi ^^""".
F : Dobra dziadku, jestesmy z daleka wiec odpowiedz szybko na moje pytanko i uz ns tu nie ma...jak zabic najgorszego z demonow - Straszna Ewcie?!
Dziadek : To proste <zboczony smiech> tylko najpierw musicie cos dla mnie zrobic...
F : Jesli to cos zwiazanego z twoja reputacja to zapomnij <siega po miecz>
D : Alez to tylko kilka prostych zagadek!
F : A...to oki...wal smialo - czekam :P <wielka chwila napiecia> |
Umaretekita Kotae ga,
Yarusenai Nogasenai
Yume ni Mukau no. |
|
|
|
|
|