Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Wielki powrót WiP-u! |
Wersja do druku |
Lothlori
Dołączyła: 26 Mar 2003 Skąd: Wolf Pack Island ^^ (dopóki mnie nie wywalą... ^^) Status: offline
|
Wysłany: 14-04-2003, 17:24
|
|
|
Eeeeeeee....
A mógłby ktoś powiedzieć o co w tym całym WiPie chodzi :?:
Bo tak wszyscy coś piszą na tym i na innych tematach na forum a ja nic z tego nie wiem :cry:
Byłabym baaaardzo wdzięczna za objaśnienie... :) |
_________________ "Są dwie rzeczy nieskończone: Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości"
A. Einstein
* http://dreams-of-mazoku.blog.pl * - nowy bloguś.. ^^ zerknijcie ^^ |
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 14-04-2003, 20:20
|
|
|
Świat sie rozwali a ta sie pyta co to WiP no nieeeeeeee -_- bez komentarza.... heeeeeh... nie cierpie tak czekać czekać czekać... już bym wolała żeby przyszła...
NIECH ONA PRZYYYYJDZIEEEEEEE T_T Nie cierpie czekania ==
<wyciąga swój mieczyk świetlny>
<zaczyna nim rzeźbić różne ciekawe rzeczy w pobliskich kamieniach>
zaraz oszaleje!!!!! |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 14-04-2003, 20:35
|
|
|
WiP to kobieca organizacja zlych istot. Sa one paskudne, wredne i zjadaja takie dzieci jak ty :twisted: Co znaczy WiP nikt nie wie. Prawdopodobnie nawet same dzialaczki
Ale na szczescie istnieja dzielni obroncy ludzkosci pod postacia antywWip-u. Oni ocala swiat <przylacz sie do nas - a otrzymasz darmowe lekcje szermierki>.
W tej chwili jednak obie organizacje z powodu zagrozenia w postaci Ewci i wyczerpania zasobow arsenalow polaczyly sily. |
|
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
|
Wysłany: 14-04-2003, 20:51
|
|
|
<jeb Zega w łep> Tyy.... Ty... od siedmiu boleści <wali Zega po łbie> aaaaaaaah... o wiele mi lepiej... *_* |
|
|
|
|
final-kun
Dołączył: 08 Lip 2002 Skąd: Na zywo z gor Kataart ^^ Status: offline
|
Wysłany: 14-04-2003, 21:07
|
|
|
<slucha speechow> Dobra, dobra propaganda na bok w obydwu przypadkach prosze :P. Ale tego po prostu nie moge nie skomenotwac...Zeg, a kto bedzie u was dawal te lekcje skoro nikt z was za duzo o tym nie wie? :D
<Odglosy stapania staja sie corazc donosniejsze, nagle cos laduje z wielkim lup przed zaskoczona druzyna. Ma conajmniej tyle wzrostu co Empire State wysokosci, jest masywna jak sterowiec i odrazajaca wygladem zewnetrzynym czym mitologiczna Meduza. Glosik - baryton mocno naciagany. Inteligencja - ponizej sredniej przcietnego kamienia przydroznego, oto i potwor wszechczasow>.
Ewunia Straszliwa : Ooooo! A wy kto? Jestescie brzydcy!
All : <gleba> Powiedzenie "i kto to mowi" nie oddaloby calej zenujacej atmosfery...
E : Niewaaaaaaaaaazne! Zgnioteee waaas! <zatrzymala sie patrzac na jedna osobe w druzynie> Aaaaaa! Braciszeeek! Czeeesc! <po tych slowach wystrzelila spory ladunek energetyczny>
F : <mruzy oczy i spokojnie czeka az ladunek podleci wystarczajaco blisko, po czym szybkim ruchem reki odbija go z powrotem do wlasciciela> Tym razem bedziesz musial wytoczyc ciezszy kaliber. Zmienilem sie i to bardzo...
E : <niewzruszona uderzeniem wlasnego ladunku> Aaaa co tam...i tak was zalatwieeeeee ^_^.
F : To subiektywna opinia :>. PATRZ SKOWRONEK! <wskazuje gdzies za nia>
E : GDZIEEEEEEEEEE?! <odwraca obrzydliwy leb>
F : Wlasnie tu...TERAZ! <wszycy laduja w nia najmocniejszymi srodkami jakie mogli w tym czasie przygotowac>
E : Eeeeeejjjjj! <w ogole nie drasnieta atakami> Nie ma skowronkaaaaa!!! <odwraca sie wkurzona> Macie za kareeee! <tym razem przygrzala duzo potezniej i wszycy musieli unikac ciosu>
S : Ona naprawde jest straszniejsza niz myslalam :shock: .
F : Troche pozno na takie wnioski Sae, uprzedzalem...dam am troche czasu na uzycie Graala, tylko nie guzdrajcie sie bo nmie wyjde z tego o wlasnych silach <wyciaga miecz i rusza do ataku omijajac ciosy Ewci, gdy zblizyl sie dostatecznie wykonal potezne ciecie prosto na jej glowe, jednak jedyne co byl w stanie zrobic to niewielkiie zadrapanie z ktorego polynela czarna jak smola krew> Nie zmienila sie...choc jestem duzo lepszy niz poprzednio nie moge jej wiele zrobic
<reszta w tym czasie kombinuje jak urzyc tego artefaktu, z jak narazie malym skutkiem...> CDN...
[/i] |
_________________ Kitto Dokoka ni "Kotae" Aru,
Umaretekita Kotae ga,
Hito wa Minna Sore o Motome,
Yarusenai Nogasenai
Yume ni Mukau no. |
|
|
|
|
Saerie
|
Wysłany: 14-04-2003, 21:27
|
|
|
Alira, Miya, Sat i ktokolwiek jeszcze biegły w dziedzinie teorii magii! Jak tego Graala uruchomić?! Bo jeśli czegoś szybko nie zrobimy, to możemy sie pożegnać z Finalem... A mimo iż mnie wkurza straszliwie to miałam nadzieję, jeszcze mu się dać trochę we znaki...
<myśli> Czy to jest ta chwila, kiedy powinno sie mieć nadzieję?
Zdecydowanie ta. Uwierz w zwycięstwo a stanie się ono prawdą
Trudne jest to czego wymagasz.
Ale dasz radę. Nie wybrałam przecież byle kogo, nie zapominaj o tym
Ja..ja sie chyba zaczynam bać.
Tylko głupiec nie czułby grozy w tym momencie{/i]
Pomóż nam wygrać. Powiedz, że pomożesz.
[i] Kruku, ty wypełniasz moją misje tu na ziemi. Gdyby świat miał zginąć, nie posłałabym Cię do tego boju
Rozumiem, dzięki....
|
_________________ Miecz jest duszą samuraja, jeżeli kto o nim zapomni lub go utraci, nie będzie mu to wybaczone. |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 15-04-2003, 06:25
|
|
|
Sa trzy mozliwe sposoby na wlaczenie Grala:
1) Sam sie wlaczy... jak widac ten jest niewlasciwy.
2) Walnac nim kogos... odradzam, wyglada na kruchy
3) Rozkazac mu zniszczyc Ewcie.
Gralu rozkazuje ci zniszczyc Ewcie!!!!!!!!!!!!!
...
Tez nie ten.
4) Potrzeba jakiegos specjalnego zaklecia, ktore uruchomi grall, a ktorego nie znzmy...
5) Wystarczy zaimprowizowac jakies zaklecie.
Na Ogien i Wode!
Na Wiatr i Ziemie!
Na Jawe I Sen!
Na Bogow i Na Demony!
Na moje Czarne Serce!
Gralu zaklinam cie i rozkazuje ci!
Unicestw straszna Ewcie!!!!
<z gralem zaczyna sie cos dziac>
Dziala? Dziala? Zobaczymy czy dziala? |
|
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
|
Wysłany: 15-04-2003, 15:22
|
|
|
Pozwólcie mi coś mu zrobić T_T
<pik pik pik>
STOOOOOOOOOP!!!!!!! <staje przed Ewcią>
Jeśli jesteś wogóle szanującym się potworem/ człowiekiem/ czymś tam innym to powinnaś zwrócić uwagę na to że teraz jest TA godzina! Wszystkie szanujące się potwory wyższej rangi piją właśnie herbate!!!!
<rozkłada stoliczek><wyczarowywuje krzesła><zaparza herbatę>
NALEGAM NA PRZERWĘ!!!! Gdyż JA JESTEM szanującym się potworem!
Oki?
<zdziwiona Ewcia potakująco kręci głowom>
dzieki ^_^ <śiooooooooorb> |
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 15-04-2003, 15:56
|
|
|
<nad gralem tworzy sie aura dziwnej energii>
Cos sie dzieje, cos sie dzieje, ceos sie dzieje...
Ale za Chiny ludowe nie mam pojecia co...
Mam tylko nadzieje, ze cokolwiek to jest nie zaszkodzi nam tylko Ewci. |
|
|
|
|
|
Irenicus
|
Wysłany: 15-04-2003, 16:24
|
|
|
Eeeee WEŚCIE ,Sam musiałem zdobyć wszystkie składniki (i ofiary) do stworzenia najpotężniejszej broni we wszechświecie ,już się nagrzewa w kwasie organicznym ,ale brakuje ostatniego składnika,
a więc:
RAFLIK!!! DAWAJ TEN KOSMYK WŁOSÓW WŁADCZYNI NOCNYCH KOSZMARÓW I PO KŁOPOCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A z resztą ,sam spróbuję go zdobyć ...
Straszna Ewciu Strzeż się ,jeśli Graal cię nie pokona zrobi to moja tajna broń !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <zwala do swojej sfery>
po 10 minutach :
mam ,mam ,MAAM !!!!! ,nie tylko kosmyk ale całe WŁÓKNA WŁOSÓW WŁADCZYNI NOCNYCH KOSZMARÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(tak a propo to chyba
zostanę fryzjerem ,władczyni bardzo spodobała się fryzura w stylu Afro : P)
Wreszcie przystąpię do pracy .
Najpierw złożenie ofiar
później zebranie wszystkich składników w kupę
napęłnienie ich krwią ofiar
umagicznienie ich najpotężniejszymi czarami
Zanużenie w kwasie organicznym
i na koniec trzeba włożyć jedną komórkę jajową ,zaraz kto by tu .....SERIKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! poświęcisz się dla ludzkości ,prawda ( i dostaniesz w nagrodzie coś ślicznego) ? |
|
|
|
|
|
Irenicus
|
Wysłany: 15-04-2003, 16:43
|
|
|
No to teraz wszystko zależy od Seriki ,czy się poświęci czy nie ....
Ja się powoli zabieram do pracy ...
(idzie do innych wymiarów gdzie Ewcia NIE MA WSTĘPU !!!!!!!!!!!!!!) |
|
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
|
Wysłany: 15-04-2003, 17:12
|
|
|
ko... komórkę jajową?!!! <sat niebezpiecznie drga brew><wypluwa resztę pitej herbaty> łobosh... co oni wymyślili O_O
Jej... ja wole nie myśleć... bez komentarza... i tak nie wierzę she to coś sadziałą <dopija herbatę> |
|
|
|
|
final-kun
Dołączył: 08 Lip 2002 Skąd: Na zywo z gor Kataart ^^ Status: offline
|
Wysłany: 15-04-2003, 17:58
|
|
|
<poobijany po starciu nadal stoi o wlasnych nogach i szykuje sie do ataku z zaskoczenia> Problemem egzystencjalnym istot glupich jest to ze daja sie zbyt latwo podejsc! Hiaaaaa! <zebral pelna moc w mieczy i uderzym z calej sily tworzac potezna fale czerwonej energi robiacej czystke na swojej drodze>.
E : <nieco osmolona i oberwana> Laaaall...braciszek zrobilll ladne buuuumm!! Teraz jaaaaa! <szykuje inktancje Dam Brass>
S : To ona moze rzucac zaklecia? :shock: Myslalam ze jest zbyt glupia...
F : Glupio sie przyznac ale nauzyla sie odemnie...
<zaklecie zostaje uwolnione i ku zdziwieniu wszystkich jest 10 razy potezniejsze niz oryginalna wersja przybierajac moc conajmniej godna Dynast Brass>
F : <wychodzi ze zgliszczy> Teraz bedzie rzucac takie rzeczy az nas nie wykonczy...Zaraz...a moze by tak... <wydziera sie> Ewciaaa! Teraz rzuc Laguna Blast!! Bedzie faaaajnie :P
All: Czys ty upadl na glowe?!?!?! To potezne zaklecie!!!!
F : Zgadza sie :D, ale przypomnijciesobie z kogo czerpie moc :P.
All : Przeicez asne ze z...Phibrizzo... :shock:
F : Brawo ^_^
<Ewcia rzuca wspomniane zaklecie, pozbawiajac sie sporej ilosci mocy, jednak zgodnie z przewidywaniami nic sie nie dzieje>
F : Za dlugo kisilas sie w nicosci :D Phibrizzo nie zyje idiotko :twisted: <Zdarzyl zebrac energie na swoje zaklecie> Ruby Eye Blade!! <energia zebrana na mieczy wystrzela w jej kierunku i przebija ja na wylot powalajac na ziemie> Haha! I co teraz ty kupo miecha?!
E : Aaaaauuuccc...<podnosi sie mimo wielkiej dziury w brzuchu> Oddaaaam ci za toooo! <zamacha sie i trafia go wielka lapa centralnie, posylajac na skaly i doprawiacjac kilkoma wiazkami energetycznymi ktore zamieniaja owa skale w proch> A teeeraz czas na waaaaas!! <idzie w kierunku druzyny nadal motajacej sie z Graalem>. |
_________________ Kitto Dokoka ni "Kotae" Aru,
Umaretekita Kotae ga,
Hito wa Minna Sore o Motome,
Yarusenai Nogasenai
Yume ni Mukau no. |
|
|
|
|
Irenicus
|
Wysłany: 15-04-2003, 18:50
|
|
|
Zaraz ,Zaraz ,ZARAZ !!!!!!!!!!!
Póki Serika nie zdecyduje się oddać komórki jajowej na potrzeby broni Giga Zagłady trzeba powstrzymać Ewcię .
<Irenicus wyczarowywuje wielki Telewizor>
eee Viva Plus ,cyk cyk ,Daniel K. "YOu Drive Me Crazy" !!!(blleee może zatrzyma Ewcię)
Ewcia :uuuuuuuuuu co to ? (patrzy się z wielką ciekawością ,tym czasem cała drużyna przygotowywuje sprzęt Audio ,Irenicus Nastawia płytę )
I: Ewciu,(odczarowywuje telewizor) teraz doświadczysz prawdziwego bólu .DRUŻYNA ,ZATKAĆ USZY BO NIKT PRÓCZ MNIE NIE WYTRZYMA I BĘDZIE NIESŁYCHANIE CIERPIEĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Irenicus przyłącza coś na pilocie ,nastawia głośniki na MAXA po czym zwraca się do Ewci)
I : TO TWÓJ KONIEC , TERAZ !!!!!!! <PLAY><cyk>
cisza cisza cisza.........(nagle zaczyna dobrzmiewać jakaś przerażająca muzyka !)
RADIO :
NIEBA URONIET ,NOCZ NA ŁADONIE
NAS NIE DOGONIAT ,NAS NIE DOGONIAT
NIEBA URONIET ,NOCZ NA ŁADONIE
NAS NIE DOGONIAT ,NAS NIE DOGONIAT
NAS NIE DOGONIAAAAAAAAAAAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ewcia :aaaaaaaa RATUNKU ,GŁOWA MNIE BOLI (Ewcia wije się na ziemi z bólu pod wpływem muzy TAtu : P)
Zatrzymana !!!!! ,dopóki Audio nie wysiądzie możemy knuć plany !
Cóż ,skoro Serika odmawia ,znajdę inną dawczynię ; ) |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 15-04-2003, 19:30
|
|
|
<Nad Gralem formuje sie kula ciemnosci, zaczynaja przeskakiwac pon atramentowe blyskawice, sypiac iskrami koloru smoly>
To dziala... to dziala, to rzeczywiscie dziala tak jak powinno...
<nagle przechodzi mnie dreszcz>
O Bogowie!!!! Kto stworzyl to cos... Moze uda mi sie to opanowac i urzyc. Albo to opanuje i bedzie urzywac mnie.
<siadam w pozycji lotosu i na moje policzki wystepuje pot. zrywa sie wiatr i burza, a energia mentalnego pojedynku rozrywa skaly. Z sekundy na sekunde zapada ciemnosc, na granicy slyszalnosci dwa glosy, jeden cielesny i drugi duchowy szepcza zaklecia o przeciwstawnej symbolice> |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|