klub AH - Anonimowe HERBATniki |
Wersja do druku |
Lincia
Dołączyła: 26 Paź 2003 Skąd: Jestem stąd , gdzie wasz wzrok nie sięga... Status: offline
|
Wysłany: 14-12-2003, 21:30
|
|
|
Mi przywieźcie mojego kota . Wejdźcie na góre do mojego pokoju , wyciągnijcie go z szafy , a jak będzie stawiał opór to po pysku . Stęskniłam się za nim !
No i całą serię mangi Slayers i OMG . To to już ze sklepu . Jak sprzedawca będzie stawiał opór , to po pysku . Dobrze ??? Z góry dzięki ^^ |
_________________ -Okradanie złodziei , hmm-hmm . Nikomu nie można ufać w tych czasach ...
- I kto to mówi ...
( dialog Liny i Zelgadisa w gospodzie ) |
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 15-12-2003, 13:15
|
|
|
Okaa,to ruszam ^^-teleportowała się z miejsca.Wróciła po kilku chwilach,cała zakrwawiona z psychopatycznym uśmiechem na twarzy.
-Ledwo przezyłam *^^*-podał Linci kota-ależ on cudownie drapie ^^.Na dodatek wgryza się do samej "kości".Nie to co moja kotka,ledwo skórę pożuje do pierwszej krwi a już zostawia -_-.-oddała Alirze zakupy-rozdzielisz to.ne?Ja muszę iść i przemyć rany alkoholem ^^ |
|
|
Rurokesusu
Dołączyła: 27 Kwi 2003 Skąd: Spod spódnicy Chaosu Status: offline
|
Wysłany: 15-12-2003, 15:16
|
|
|
<zanim Alira zdołała wziąść od Noire zakupy, Ruroke już się do nich rzyciła>
Ru-Gdzie to jest...gdzie to jest...MAM! <zabiera wszystkie części od kompa i zaczyna montować> Jedyne co jest na równi z herbatą to komp ^^ |
_________________ Niech Lady of Nightmares błogosławi na zawsze te Forum!
Under the ice you will belive
Under the ice you will be free |
|
|
|
|
Inai Nerse
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 15-12-2003, 18:29
|
|
|
<Inai rzuca się na Alirę>
Inai: Dawaj dawaj dawaj dawaj dawaj!!!!!!!!!!!!!!!!!
<wyciąga Alirze torby z rąk, wyciąga mangi i zaczyna czytać>
Inai: Chii ^^ |
|
|
|
|
|
Lincia
Dołączyła: 26 Paź 2003 Skąd: Jestem stąd , gdzie wasz wzrok nie sięga... Status: offline
|
Wysłany: 16-12-2003, 19:01
|
|
|
Dzięki Noire ^^ <ściska kota bardzo mocno i macha nim na wszystkie strony> Stęskniłeś się za mną , Catzillo ???? |
_________________ -Okradanie złodziei , hmm-hmm . Nikomu nie można ufać w tych czasach ...
- I kto to mówi ...
( dialog Liny i Zelgadisa w gospodzie ) |
|
|
|
|
raflik
Fenomen na jedną noc
Dołączył: 14 Lip 2002 Skąd: Z nicości swego akademickiego pokoju Status: offline
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 16-12-2003, 20:29
|
|
|
<nagle ryk rozdarl sie po calym domu...>
-GHAAAAAAAAAA
<do sali herbatnikow wpadla wiekszosc kawowcow... troje ktorrzy byli na samym przodie trzymalo trzy dziwne bronie...
-Nasze wymagania nie zostaly spelnione!!!
-STRAJKUJEMY!!!
A: spokojnie... <alira wstaje> Moze to jakos zalatwimy.... przy co... ekchm... przy ciasteczkach^^<Alira nie wydawala sie na przestraszona... po prostu meczyl ja kolejny wybryk kawowcow...>
R: NIE!!! OGNIA NA NIA!!!
<troje demonow ktore staly na przodku i mialy bron... wycelowaly w alire...
Pierwszy ktory trzymal bron z Bardzo wielka lufa wystrzelil czarna kule... kula trafila w alire i ta spostrzegla ze teraz jest pomnikiem z...g<nie niejestem taki zlosliwy :> >z Czekolady...
drugi majacy cienka i dluga strzelbe strzelil bialym plynem... po chwili pomnik byl oblany likierem...
ostatni strzelil z wygladu normalnej broni i na glowie aliry pojawila sie Wisienka>
-JEEEEEEEJSC!!!!
<horda demonow rzucila sie na Alire vel pomnik z czekolady |
_________________ Hollogram Summer - The Night of Wallachia
Fenomen na jedną noc |
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 16-12-2003, 21:03
|
|
|
-Hold on-Noire zatrzymała kawowców.Podeszła do Aliry i zjadła wisienkę-Teraz możecie jeśc ^-^-odeszła w bok. |
|
|
Inai Nerse
|
Wysłany: 16-12-2003, 22:04
|
|
|
STOP!!! -ryknęła Inai.
Podeszła, wzięła na łyżeczkę lukru.
Inai: Teraz możecie ^^ |
|
|
|
|
|
Gato
Skeletofiliac
|
|
|
|
|
Alira14
Wielkie Prych
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Draminion gdzie normalnym wstęp wzbroniony!;) Status: offline
|
Wysłany: 18-12-2003, 14:39
|
|
|
Pomnik z czekolady aka Alira14: ==... To zaczyna robić się denerwujące... Ciekawe czy czekolada może chodzić? E, jakby co to trafię do wiadomości telewizyjnych...
*idzie do komputera*
*naciska ANTIDOTUM*
*wypija*
*znowu jest elfem*
Ari: Jak chcieliście deser, to mogliście powiedzieć! Za karę piszecie recenzję najnowszysch wierszy domu o kranie!!!
Dom: *_* Łiiii!!!!!!! Idę po moją 354-stronicową książkę!
Ari: Wolę nie wiedzieć, co za wydawnictwo zgodziło się to wydrukować== A teraz siooo do izolatki pracować nad recenzją!
*zamyka ich*
*wszyscy się na nią gapią*
Ari: O co chodzi?
Crof:O_O... Szefowa... zamiast dłoni masz czekoladową rurkę
Ari:*patrzy się na rękę* AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Crof nie stój tak! Idź po przyelfiacz zanim mi tak zostanie!!! |
_________________ "Lepszy jest brak weny niż bycie Chuckiem Austenem"
Daria - Czy kiedykolwiek nasz wygląd nie wpływa na to jak nas oceniają?
Jane - Kiedy oddajesz organy do przeszczepu, no chyba, że to oczy
Daria, 2x06 -"Monster" |
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 18-12-2003, 14:55
|
|
|
*wewnatrz izolatki
-Ale ja tylko chciałam wisienkę,mam do nich słabośc T_T,zresztą jestem wzorowym pacjentem,który wykazuje poprawę,zadam sprawiedliwości T_T-wydukała z siebie.Wzdechneła i wzieła do rąk tom z wierszami domu-Jak wytrzymałam wywody mysys Pawlikowej na temat do_czego_pomidory_nadają_się_najlepiej ,toto jest dla mnie betka ^^-wzieła się za czytanie. |
|
|
Rurokesusu
|
Wysłany: 18-12-2003, 16:02
|
|
|
Ru-<tez siedzi w izolatce> Co ja tu robię? Przecież nic nie zrobiłam ;__; nuuuudnoooo...<zagląda przez ramię Noire> Mogę poczytać? ^^ |
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 18-12-2003, 16:23
|
|
|
usmiecha się do Ruroke-Alez oczywiście ^^właśnie kończyłam.Nie wiem czemu Alira tak narzeka?^^'ten dom naprawde ma talent ^^-poklepała przyjaźnie ściany-Polecam szczególnie rozdział "Być,czy nie być kranem,oto jest pytanie"-podaje Ruroke książkę,sama zaś zabiera się za recenzję. |
|
|
Rurokesusu
|
Wysłany: 18-12-2003, 17:05
|
|
|
<Ruroke zaczyna wciągać książka>
Ru-To naprawde fajna sprawa ^^ <klepie dłonią po podłodze> <dalej czyta odciągając się od rzeczywistości> |
|
|
|
|
Gato
Skeletofiliac
|
Wysłany: 19-12-2003, 00:13
|
|
|
Gato i Kiria: *czytają, patrząc Ruroke przez ramię*
Gato: naprawdę, nie jest takie złe...
Kiria: powiem więcej - jest całkiem dobre ^^. Też czasem piszę wiersze... hej, domku - mam właśnie pomysł na długi wiersz o kafelkach w łazience, mógłbyś mi pomóc go dokończyć? ^^
Gato: *zaczyna pisać recenzję wierszy* |
_________________ http://monstersgame.pl/?ac=vid&vid=17017396
|
|
|
|
|
|