klub AH - Anonimowe HERBATniki |
Wersja do druku |
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 03-12-2003, 14:15
|
|
|
<Noire odgania od siebie tłum>Niezłe ^^,niezłe..ale to ciągle nie to..<spowrotem siada,po chwili namysłu wstaje i podchodzi do Wisniewskiego>Mogę poprosić o autograf? *_* (<--masochistka once more :P) |
|
|
Lincia
Dołączyła: 26 Paź 2003 Skąd: Jestem stąd , gdzie wasz wzrok nie sięga... Status: offline
|
Wysłany: 03-12-2003, 23:13
|
|
|
<pada na kolana> Alirrrrrrrraaaaaa !!! Proszę Cię , wypuść mnie stąd !!! Ja już tego nie zniosę !!!!! Nikogo tu nie znam i mam tego dosyyyyyyyyć !!! Chliiiiip ! |
_________________ -Okradanie złodziei , hmm-hmm . Nikomu nie można ufać w tych czasach ...
- I kto to mówi ...
( dialog Liny i Zelgadisa w gospodzie ) |
|
|
|
|
Inai Nerse
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 04-12-2003, 09:28
|
|
|
<klepie Lincię pocieszycielsko po plecach>
I: Może cię wypuści... Ale prawdę mówiąc, na twoim miejscu nie liczyłabym na to...
L: Buuuuuuuuuuuu........
I: Pociesz się. Chcesz herbatki?
<wyciaga zza pazuchy termos i nalewa sobie i Linci>
<obie szybciutko wychłeptały zawartość termosa, a on sam poleciał na śmietnik, dużo lżejszy niż poprzednio>
I: W końcu mi ulżyło od tego potwora!!
<wyciąga następny termos>
I: Zaopatrzyłam się odpowiednio, zanim tu przyszłam ^^ Ktoś chce? Tylko się sprężajcie, zanim Alira zabierze!!!! A jak wy nie będziecie chcieć, to sama wypiję ^^ |
|
|
|
|
|
Lincia
Dołączyła: 26 Paź 2003 Skąd: Jestem stąd , gdzie wasz wzrok nie sięga... Status: offline
|
Wysłany: 04-12-2003, 15:28
|
|
|
Ach , Inai ;-; Dziękuję !!! Polewaj ! <wyciąga puste wiadro> Tylko nalej z górką ^^ |
_________________ -Okradanie złodziei , hmm-hmm . Nikomu nie można ufać w tych czasach ...
- I kto to mówi ...
|
|
|
|
raflik
Fenomen na jedną noc
Dołączył: 14 Lip 2002 Skąd: Z nicości swego akademickiego pokoju Status: offline
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-12-2003, 15:36
|
|
|
R: HA HERBATA!!!...Gdzie moja Kawa???...hmm... jesli dobrze pamientam to cala herbata i kawa tutaj zamiena sie w kakao...
I&L: o_O |
_________________ Hollogram Summer - The Night of Wallachia
Fenomen na jedną noc |
|
|
|
|
Inai Nerse
|
Wysłany: 04-12-2003, 17:12
|
|
|
fajnie, kakao też niezłe ^^ tyle, że spodziewałam się raczej herbatki...
e-ekhem... wybacz, Lincia ^^" zaraz... spróbujmy... chyba mam dobry pomysl... <wybiega z budynku, a widząc swój koszmar senny biegnący w jej stronę, staje w miejscu i gapi sie w biegnący tłum.>
I: No dobra, a teraz... W NOGIIIIIIII!!!!!!!!!!!!! ale w ich stronę!!!!!!!!
<biegnie w strone tłumu, a w ostatnim momencie zmienia sie w kruka i przelatuje nad nim...>
Niestety, zaczyna sie burza!!!!!
I: AAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
Inai wraca do budynku.
I: To jednak nie był dobry pomysł... |
|
|
|
|
|
Lincia
|
Wysłany: 04-12-2003, 19:56
|
|
|
Spoko T-T Przeżyję i kakao .
......
Jej , jaka ja głupia ! Mam przecież mam transporeter <wdrap , wdrap na dach> Buahahahahaha ! <unosi srebrne cacko do góry> A teraz się stąd wydost....!!! <BOMM!!!> <gleba> Oż cholera , wredny pior....rrrr <onieprzytomniałą> |
- I kto to mówi ...
|
|
|
|
Alira14
Wielkie Prych
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Draminion gdzie normalnym wstęp wzbroniony!;) Status: offline
|
Wysłany: 06-12-2003, 21:07
|
|
|
A: UPS! Czy ja zamontowałam piorunochron?O.o
*podchodzi do niej przypalona Lincia*
A: To chyba odpowiedź na moje pytanie== Kto na ochotnika zamontuje piorunochron na budynku?!?
*zero reakcji*
A:Mogłam się spodziewać== Budynek napraw się!
*znika dziura w ścianie*
A: Te inteligentne budynki są wspaniałe! Szkoda, że ten ma zwyczaj pisać wiersze o suficie i pytać się mnie o opinię== Przechodzimy do analizy waszych snów! Opowiecie swoje sny, a później będzie obiad! Kto zaczyna?
I: Mi się wczoraj śniło, że pływałam w różowym morzu i zaczęły mnie gonić rekiny...
A: Ha! Morze symbolizuje w twoim śnie herbatę malinową!
I:E? Ja nie pijam herbaty malinowej==
A: Nie przeszkadzaj! To analiza snu w końcu czy nie?!? A rekiny symbolizowały...(co by wymyślić tutaj związanego z herbatą?) szary cukier!
I: Szary cukier?O.o
A: Tak! To oznaka, że jesteś bardzo uzalezniona od herbaty! Tak bardzo, że chciałabyś mieć całe morze tylko dla siebie! A cukier cię goni bo jest kaloryczny^^
I:==
A: Ale fajna zabawa!^^ Kto następny? |
_________________ "Lepszy jest brak weny niż bycie Chuckiem Austenem"
Daria - Czy kiedykolwiek nasz wygląd nie wpływa na to jak nas oceniają?
Jane - Kiedy oddajesz organy do przeszczepu, no chyba, że to oczy
Daria, 2x06 -"Monster" |
|
|
|
|
Lincia
|
Wysłany: 06-12-2003, 21:18
|
|
|
Mi siem śniło morze...I skały....I morska piana...Czyli: herbata, grudki cukru i pianka , która robi się po mocnym zamieszaniu.... Eeeech ! A za ten piorunochron to ja tu kogoś zachlastam !!! |
- I kto to mówi ...
|
|
|
|
Rurokesusu
Dołączyła: 27 Kwi 2003 Skąd: Spod spódnicy Chaosu Status: offline
|
Wysłany: 06-12-2003, 22:02
|
|
|
Ru- <ledwo mówiąc, aczkolwiek była już pół przytomna. Nie jadła od 2 dni> Ruroke mieć czarne sny. Ruroke dużo pić Earl Grey... Ruroke kiedyś się śnić, że latać i skakać po łąka pełna fioletowe tulipany...<i zasnęła> fio...letowe...tu...li...pany.... <przez sen> |
_________________ Niech Lady of Nightmares błogosławi na zawsze te Forum!
Under the ice you will belive
Under the ice you will be free |
|
|
|
|
Lincia
|
Wysłany: 06-12-2003, 22:28
|
|
|
...A mi się właśnie w tej chwili śni biegnąca po łące Ruroke.... Macha rękoma wrzeszcząc :,, Herbatka !!! Herbatka ,, - po czym wpada na mnie i nabijamy sobie ogromne guzy ... Bierze kij od palanta i wali mnie po łbie.. Co to może znaczyć ??? |
- I kto to mówi ...
|
|
|
|
Rurokesusu
|
Wysłany: 06-12-2003, 22:50
|
|
|
Ru-<przez sen> Ty...czego do mego snu ....amm... przywale kijem do palanta.... niech wie....ze nie wolno sie w cudze sny wpychac... <nagle w jej śnie przeltuje jakiś ptak i 'bombarduje' ją kupką> <rzuca w niego kijem> niech wie....ze nie wolno sie w cudze sny wpychac... |
|
|
|
|
Alira14
Wielkie Prych
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Draminion gdzie normalnym wstęp wzbroniony!;) Status: offline
|
Wysłany: 06-12-2003, 22:51
|
|
|
*patrzy się na Ruroke*
Ari: Później przeanalizuję ten sen, najpierw... OBIAAAD!!! Dzisiaj macie do wyboru albo naleśniki, albo spaghetii wybierajcie se! *Dom podaje wszystkim dwie tace do wyboru*
*Alirka bierze naleśniki z bitą śmietaną i czekoladą*
Ari: Niech ktoś nakarmi Ruroke! |
_________________ "Lepszy jest brak weny niż bycie Chuckiem Austenem"
Daria - Czy kiedykolwiek nasz wygląd nie wpływa na to jak nas oceniają?
Jane - Kiedy oddajesz organy do przeszczepu, no chyba, że to oczy
Daria, 2x06 -"Monster" |
|
|
|
|
Rurokesusu
|
Wysłany: 06-12-2003, 23:03
|
|
|
Ru-<nieprzytomna> o..b..ia...d... <teraz gdyby miała więcej siły by wyskoczyła wysoko aż nad budynek i by zobaczyła swój koszmar senny, ale, że była wyczerpana to mogła tylko o tym śnić> mmmm...naleśniki.... |
|
|
|
|
Lincia
|
Wysłany: 07-12-2003, 10:18
|
|
|
<wpycha Ruroke naleśniki do buzi> Masz , choć za tego kija to nie zasłużyłaś !!! |
- I kto to mówi ...
|
|
|
|
|