Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Wiewiór
irish mastah
|
Wysłany: 14-09-2012, 13:52
|
|
|
Bo wszystko ch...no właśnie...to będzie mój ostatni wolny weekend - potem znowu kieracik przez rok. Poza tym po dawce stresu z ostatnich miesięcy moja tarczyca szaleje i funduje mi dodatkowe kilogramy, nóżka mi się zepsuła chyba doszczętnie i nie mogę skakać, a za tydzień jadę do Wrocka na warsztaty...mam mega hejta do świata, ludzi, zwierząt i siebie =.= i jak z takim nastawieniem mam dzisiaj 4 godz zajęć prowadzić? komuś krzywdę zrobię....i naprawdę ktoś się nauczy latać. |
|
|
|
|
|
Muchozol
---
Dołączyła: 06 Lip 2012 Skąd: Szczochowice Jabolskie Status: offline
|
Wysłany: 17-09-2012, 02:19
|
|
|
Bo były całe wakacje, żeby się uczyć... ale co tam, lepiej zawsze zaczynać w ostatni dzień i zarywać noce ;). |
_________________ "Miłość jest jak gówno. Czasem wychodzi samo, ale czasami trzeba mu nadać fajne, śliskie pchnięcie." Eric Cartman |
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 19-09-2012, 09:19
|
|
|
Ot, życie...
Na co dzień mam jakieś śniadanie czy coś, ale dzisiaj akurat wyleciałem pędem z domu. Przecież do biura schodzą się dostawcy kanapek, a jakby co to są automaty z różnymi ciastkami. Dzisiaj, zgodnie z oczekiwaniami - kanapki się nie zjawiły, a automaty nie mają prądu... Epic. ==
Żeby życie dało mi dzisiaj chociaż te pieprzone cytryny. :D
EDIT: Dało! Przybył bohater ostatniej akcji z kanapkami i ciastkami! XD |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 19-09-2012, 16:23
|
|
|
Nie chcę mieć już nigdy w życiu psa. Never. |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 20-09-2012, 07:35
|
|
|
Niby niewielkie przemeblowanie, ale teraz do drukarki będę musiał biegać, a do skanera aż na drugie piętro. Lipton... |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 20-09-2012, 09:15
|
|
|
Bo skończył mi się 3 dniowy urlop to raz.
A dwa, że w pośpiechu składając wczoraj gitarę obsunęła mi się na nią na łóżku lutownica i teraz mam korpus do ponownego lakierowania ;(, dobrze że to tylko obrzeże a nie front bo by było krucho. |
|
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 22-09-2012, 21:10
|
|
|
Bo po rozmowie z mamą dowiedzialem się iż takowej nie posiadam. |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 24-09-2012, 19:58
|
|
|
bo dzisiaj jest okropny dzień.
Zimno, facet z allegro się nie odzywa i ma wyłączony telefon. Moja frezarka ma zadyszkę a gryf do kolejnej gitary został totalnie zmarnowany i czeka mnie dzień urlopu i 50 kilometrowa wycieczka aby tą gitarę skończyć. (ostatnio byłem na rowerze ale teraz jest już za zimno plus nie wiem czy tam są jakieś autobusy) Nie mogę się pozbyć kota z kolan, a tej szarej bestii wypadają mleczaki i mnie ciągle gryzie. Po prostu jest super tylko się powiesić ze szczęścia co by sobie wzrostu dodać :] |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 25-09-2012, 06:16
|
|
|
Bo ludzie są żałośni. ŻAŁOŚNI. Mam w nosie czy jestem nieuprzejma czy nie, ale wymówka z alergią jest dla mnie zwyczajnie żałosna. |
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 26-09-2012, 17:09
|
|
|
Bo podobno należy mi usunąć ósemki. Oh joy, w dodatku są wyrżnięte tylko do połowy. Jakoś pan ortodonta przeoczył ten fakt jak mi zakładał aparat dwa lata temu...
Ciekawe, czy to dlatego, że o zgrozo, usunięcie mi ich mogłoby mnie uchronić przed żelastwem? |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-09-2012, 17:17
|
|
|
Trzymam kciuki za dobry kształt korzeni. Z drugiej strony pociesz się - mi je wyciągali w całości spod dziąseł ^^" |
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 26-09-2012, 19:17
|
|
|
Danna :<< Leć z tym od razu i nie czekaj, ale bogowie co za ludzie -.- (moja czarna dziura nadal jest wielkości 0,5 x0,7cm i nadal funkcjonuje jak chomicza torba...)
Daer O___O |
|
|
Swarga
|
Wysłany: 27-09-2012, 02:45
|
|
|
Bo pomyślałem sobie dziś, że na starość dzieci mi pewnie nawet nie kupią pokoju w domu opieki. |
|
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 27-09-2012, 11:42
|
|
|
Daerian napisał/a: | Trzymam kciuki za dobry kształt korzeni. Z drugiej strony pociesz się - mi je wyciągali w całości spod dziąseł ^^" |
Seconded. I jeszcze rosly wprzod miast w gore.
Bo padl mi router. A ze w niemczech za prepaida z 0.5 giga transferu wolaja pietnascie euro online bede poki co...oszczednie. |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 27-09-2012, 12:19
|
|
|
Smk napisał/a: | Seconded. I jeszcze rosly wprzod miast w gore. |
Moje są na kursie kolizyjnym z siódemkami. Konkretnie są pod nimi zaklinowane. Szczęście w nieszczęściu, że moje otoczenie dentystami ocieka, więc jeszcze się dopytam, czy na pewno trzeba, a jeśli tak, to chirurg ma gabinet praktycznie po sąsiedzku.
Edit: Boże... tyle dentystów na około i dopiero facet na zastępstwie zauważył problem >.> |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
|