Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 27-09-2012, 12:26
|
|
|
Uhm... To nie taniej wymienić router? Albo zadzwonić do providera, opieprzyć kogo trzeba i niech przyślą nowy?
Sasayaki napisał/a: | Edit: Boże... tyle dentystów na około i dopiero facet na zastępstwie zauważył problem >.>
|
Jeżeli dentyści z bezpośredniego otoczenia mieliby ciągle zaglądać Ci w zęby żeby się upewniać np. przy rozmowie po obiedzie czy wszystko w porządku, to ja bym naprawdę współczuł ludziom żyjącym w otoczeniu przesyconym ginekologami. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Enevi
苹果
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 27-09-2012, 12:53
|
|
|
Ta, godzina 14:00, a za oknem ciemno jakby miał się zbliżać wieczór... I zimno. Psiakość, powyrywali wszystkie złote pióra jesieni czy jak? |
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 27-09-2012, 13:10
|
|
|
Vodh napisał/a: | Jeżeli dentyści z bezpośredniego otoczenia mieliby ciągle zaglądać Ci w zęby żeby się upewniać np. przy rozmowie po obiedzie czy wszystko w porządku, to ja bym naprawdę współczuł ludziom żyjącym w otoczeniu przesyconym ginekologami. |
Hyh, no fakt, głupio zabrzmiało. Ale chodzi o to, że większość z nich faktycznie mi w usta zaglądała, zwłaszcza, że do części chodzę/chodziłam na regularne wizyty, albo np. wpadałam ze względu na jakiś nagły wypadek. Ja tych ósemek nie wyhodowałam nagle, wyrosły już w liceum. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 27-09-2012, 17:34
|
|
|
Sasayaki - poszukaj na serio dobrego chirurga do rwania ósemek. To są nie przelewki. Z nimi potrafią być duże problemy, moje np. (wsadzę w spoiler może, mało przyjemne i trochę straszy)
- Spoiler: pokaż / ukryj
- trzy ósemki spod dziąseł, jedna wyrośnięta do połowy. W tym dwie miały korzenie w kształcie obcęgów, więc trzeba było je przepiłować na pół przez środek, bo by ich nie dało rady wyjąć.
Na serio, nie wiem jak bym to wytrzymał bez wysokiej klasy chirurga (mam szczęście, że rodzice wcześniej spotkali i znali namiary na tę panią). |
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
|
Wysłany: 30-09-2012, 18:03
|
|
|
Przy powakacyjnym sprzątaniu mieszkania odkryłam jedną, niezbyt miłą rzecz...
...ktoś się mył moją gąbką.
Ów ktś zjadł też połowę chyba i tak przeterminowanej czekolady, która leżała wieczność i jeszcze tydzień zapomniana w lodówce, po czym przełożył ją do szafki.
Trochę creepy... |
Płomiennooki Dżabbersmok
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 30-09-2012, 18:44
|
|
|
Zaczynam mieć serdecznie dość. Nie dość, że muszę dzwonić od jednego instruktora do drugiego (zadzwoń do drugiego, ja rozpisałem SWOICH kursantów na 2 dni... jakbym ja nie była u tego ćwoka), to jeszcze muszę się dopraszać by łaskawie odebrali (abonent czasowo niedostępny tiii----t) i nigdy nie wiedza jak beda jeździć na (wstaw epitet) 2 dni wprzód! A ja chce zdać te cholerne prawko jeszcze w tym roku. A drugi - zastęczy - instruktor też stwierdził, że swoich ma dopchanych i rozpisanych na cały tydzień. Grrrrrr. |
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 05-10-2012, 08:39
|
|
|
Bo zamiast dreptać na zajęcia, leżę w łóżku zawinięta w kołdrę i wydaję z siebie przekrój odgłosów, których zdrowy człowiek wydawać nie powinien... |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
|
Wysłany: 09-10-2012, 11:24
|
|
|
Bo moja podopieczna, czarna kocia dostojność Wasza Puszystość dała za wygraną i po prostu stwierdziła, że nie chce jeść, chodzić ani nic... Niby już dostojny wiek, bo 14 lat, ale i tak buuu. |
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 09-10-2012, 12:16
|
|
|
Moja też tak miała, choć nie chodziło o wiek (równie dostojny), a o problemy z tarczycą połączone ze zjedzeniem ostrego kawałka plastiku. Przez jakiś czas funkcjonowała jedynie dzięki karmieniu za pomocą kroplówki, ale udało się ją z tego wyciągnąć. Weź swoją na dokładniejsze badania, to ma szansę być naprawialne. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 09-10-2012, 12:24
|
|
|
Z drugiej strony mój Horus po roku badań, kilotonie lekarstw i dwóch tygodniach na codziennej kroplówce zszedł w drgawkach na moich rękach, więc też nie przedłużaj niepotrzebnie, bo będziesz się czuła winna.
Tak czy siak <huuuuuug>. |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
|
Wysłany: 09-10-2012, 12:47
|
|
|
To nie moje kocie futerko, bo ja kota nie mam, ale moja podopieczna w sensie, że sie nią opiekuje jak właściciele wyjeżdzaja i codziennie u nich jestem, bo wyprowadzam psiaka-staruszka... Kicia miała robione badania krwi - w normie! Wszelkie inne badania, pani wetka podawała kroplówki, wysokoenergetyczne żarcie w paście dla rekonwalescentów, ale kicia przechodziła 2 kroki i już ją siły opuszczały. Nie była w stanie dojść do kuwety. Tydzień temu jeszcze mruczała jak sie ją myziało, teraz już była kompletnie bierna... a jak kot przestaje walczyć, to już nie ma sensu tego ciągnąć... także została uśpiona, po wyczerpaniu wszelkich możliwości, w swoim domu, u Pańci na kolanach, myziana do samego końca. Ale i tak buu :( |
|
|
BOReK
|
Wysłany: 11-10-2012, 08:54
|
|
|
Facet sprzedający ciastka (wuzetki, bajaderki @_@) przestał jeździć i nie wiadomo czy i kiedy wróci. ;__;
EDIT: no to jeszcze uczelniane, albowiem USOS rządzi:
- złożyłem podanie o A, dostałem zgodę na B. Oni tak nie działają, zawsze odmawiają A i proszą o podanie o B to się zgodzą na B,
- na dokładkę do zaliczenia zamiast 4 przedmiotów, które powinienem mam tylko dwa + matematykę, która dalej wisi zaliczona na pierwszym roku na 5.
Wiedziałem, że USOS to bajzel na kółkach, ale żeby taki? Puk puk, dziekanacie...
EDIT2: po namyśle sam wpadłem na to, że decyzja jest wynikiem błędu w przypisaniu przedmiotów. Epic. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 11-10-2012, 21:18
|
|
|
Bo pomijając jakieś małe rozrywki; nie wiem, typu oglądne sobie jeden odcinek jakiegoś niewymagającego shojca to naprawdę haruję. Włąściwie zaryzykowałabym stwierdzenie, że jak wół, bo już musze wybierać, który obowiazek sobie odpuszczam na rzecz drugiego. I jak na razie guzik z tego mam. Jest duże prawdopodobieństwo, że wypad do stolicy troche mnei rozluźni. Ale jak pomyśle o konsekwencjach nawet jednoniowej wycieczki to mi się niedobrze robi. hmnfhgmfnhmf == |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
|
Wysłany: 12-10-2012, 07:58
|
|
|
Moje zęby mnie kochają. Wypadła mi plomba. Do dentysty przynajmniej jestem na dziś i tak umówiona, coby mi wyrwał te ósemki...
Edit: Bo strzykawki, borowanie i długotrwały, rwący ból... a ósemki wciąż na miejscu. |
Płomiennooki Dżabbersmok
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 16-10-2012, 18:34
|
|
|
Bo pilnie potrzebuję, żeby wieczorem nie padało - to akurat pada... |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|