Bo Zupa Była Za Słona!!! - wszystko co złe... |
Wersja do druku |
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 08-07-2014, 10:31
|
|
|
Padł mi xbox. Z nową grą w środku. Troche naiwnie kupowałam od znajomej i nie sprawdziła co to za model. 9 letni, wadliwy, ma prawo umrzeć. Chyba mogłam znaleźć lepszy sposób na przewalenie ciężko zarobionych pieniędzy ;_; |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 12-07-2014, 20:28
|
|
|
Bo robal mi wlazł pod ekran laptopa. Nie jest on duży, ale w chwili obecnej usunięcie go jest raczej niemożliwe, więc mam taką trzymilimetrową krechę praktycznie na środku ekranu... |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 12-07-2014, 20:37
|
|
|
Ususzy się i odpadnie za kilka tygodni. Prawdopodobnie.
Przynajmniej moja podekranowa mucha któregoś pięknego dnia zniknęła bez śladu :) |
|
|
Bezimienny
Najmniejszy pomiot chaosu
Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 13-07-2014, 18:51
|
|
|
Bo nie mam już kota. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 13-07-2014, 19:20
|
|
|
<huuuuuuuuuuug> |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 13-07-2014, 20:18
|
|
|
Współczucie, Punyanie:(. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 13-07-2014, 20:33
|
|
|
Myź :( |
|
|
Lain
|
Wysłany: 18-07-2014, 12:02
|
|
|
Nie mam już pieska. |
|
|
|
|
|
123Nowy!
Ołowiany żołnierzyk
|
Wysłany: 23-07-2014, 18:04
|
|
|
Bo dwa dni temu wypiłem pół litra mleka z lodówki i teraz cierpię na gardło. Niby nie jest tragicznie bo w dzień jeszcze jakoś się trzymam, ale za to w nocy...makabra. |
_________________ Nieoficjalny fan Zabuzy Momochi i Mitarashi Anko.
Oficjalny fan Ohtsuki Akio. |
|
|
|
|
Tren
Lorelei
|
Wysłany: 23-07-2014, 18:15
|
|
|
Osobiście polecam przepłukać gardło środkiem do tego przeznaczonym przed pójściem spać. Mnie to bardzo pomaga gdy się przeziębię, bo morduje znaczną część bakterii i zapewnia choć trochę spokoju. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 23-07-2014, 19:02
|
|
|
I goździki. |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 14-08-2014, 19:07
|
|
|
Bo pady które zakupiłem na allegro w poniedziałek rano (peyu) z magazynu umieszczonego w Poznaniu zostały wysłane wczoraj!!!(co oznacza, że dojdą w poniedziałek) A miały być dla mnie na zabicie czau w dłuższy łikend. Zwłaszcza, że mam wtórną kontuzję kolana i nie mogę chodzić bez prochów przeciwbólowych (inna sprawa, że nie powinienem w ogóle chodzić).
Trudno, będzie trzeba grac w Kingdom Hearts na 2 pady bez analogów, albo na szybko zbudować add-on do padów psx-usb lub lepiej snesowych.... |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 30-08-2014, 05:51
|
|
|
Mieszkam jednak w dzikiej okolicy. Nie co dzień bowiem o 5tej rano (hmm, cisza nocna?) ktoś maszeruje przez osiedle i... Nie mam nic przeciwko wychwalaniu Allaha, chociaż budzenie tym (lub czymkolwiek innym) ludzi tak wcześnie zasługuje potężnego kopa :D. To, że gość lżył ofiary zamachu z września 2001 to już jego prywatna opinia. Żałuję jednak że byłem zbyt zaspany, bo za propagowanie przemocy chętnie bym pokazał czym ona jest...
Któryś sąsiad z kolei stareńkim Fiatem Uno narobił hałasu niczym rasowe V8, bo zgubił gdzie tłumik. Ale to już poza ciszą nocną. :P |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
kokodin
evilest fangirl inside
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 15-09-2014, 21:02
|
|
|
Bo przez 2 dni próbowałem dorobić do starego roweru normalne hamulce, tylko po to by na koniec okazało się, że bez jednej zakichanej sprężynki i tak muszę kupić cały komplet.
Ironia, całek sprawne szczęki,gumki, uszczelki, nowe klocki, śrubki i dorobione mocowania. Wszystko pasuje i ładnie się składa. A ta jedna sprężynka, (którą z reszta mam, ale od innego kompletu i jest za gruba)zakichana sprężynka przez którą muszę cały hamulec wywalić i kupić nowy, bo tego nie sprzedają.
Pytanie tylko czy nowoczesne v-brejki (te tanie) w ogóle będą tam pasowały, te miały w choo....inkę regulacji klockami. Grrrr, zły jestem, mogłem w tym czasie skończyć cały drugi sezon doremi albo sobie pospać. |
_________________ kokodin pisze się zawsze z małej litery
Jeżeli mówił bym normalnie , nie było by sensu ze mną rozmawiać.
Miłośnik wszystkiego co czarne, zielone, żółte lub okrągłe.
Jeżeli to czytasz to się nudzisz.
|
|
|
|
|
Tren
Lorelei
|
Wysłany: 28-09-2014, 14:28
|
|
|
Bo dostałam plan zajęć anglistyki (wcześniej miałam tylko ekonomię). Czy raczej pół planu, bo żeby wiedzieć w jakiej grupie będę w ramach PNJA i translatoryki musiałabym się zalogować na usos, a nie jestem w stanie. Ale patrzyłam na potencjalne grupy i o borze szumiący! Tyle rzeczy mi się nakłada, że chce mi się płakać. I cholera, znowu PNJA. Trzy PNJA w tygodniu! Za co?! Za co to wszystko, ja umiem cholera mówić po angielsku, dajcie wy mi wszyscy spokój! I ugh, tyle kombinowania mi się szykuje.
I have grown complacent during summer... |
|
|
|
|
|
|