Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Kim chcecie zostać w przyszłości? |
Wersja do druku |
Dred
Policenaut
|
Wysłany: 27-12-2008, 23:06
|
|
|
Cytat: | Zwróć uwagę, że biegły to praca na umowę o zlecenie. Większość komisji podobnych do wymienionej podobnie. |
Owszem, ale na przykład w przypadku komsji orzekających w sprawie niepełnosprawności, które zbierają się co tydzień ma się cały etat i stały, comiesięczny zarobek.
Cytat: | Można tutaj łatwo łączyć etaty - z tego punktu widzenia, to zarobkowo jest to zdecydowanie bardziej atrakcyjne zajęcie niż mówisz :] |
Racja, ale duuużo czasu jest się wtedy poza domem. |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
|
Dembol
|
Wysłany: 28-12-2008, 01:05
|
|
|
Mortimern napisał/a: | Emerytem po 15 latach pracy |
Wojsko czy policja? |
_________________ Evil Manga |
|
|
|
|
Shinigami-san
Straszny Pan Morderca
Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 28-12-2008, 16:04
|
|
|
Ja bym chciała zostać grafikiem lub informatykiem. Albo projektować statki... A dla przyjemności fotografem oraz narysować swój własny, dobry komiks. |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
|
|
|
|
|
Grabarz
*Crossfire*
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 10-01-2009, 13:02
|
|
|
Trochę interesuje się militariami, więc chcę zostać zawodowym żołnierzem a najlepiej pilotem mecha ;) to ostatnie oczywiście nie do zrealizowania. |
|
|
pamp
Oślepiony Tęsknotą
|
Wysłany: 10-01-2009, 13:48
|
|
|
Tym kim jestem. Cukiernikiem :D Specjalnosc Torty i Ciasteczka. |
_________________ "Cokolwiek zamierzasz zrobić, o czymkolwiek marzysz, zacznij działać. Śmiałość zawiera w sobie geniusz, siłę i magię.
— Johann Wolfgang Goethe (1749-1832)" |
|
|
|
|
Ruda_Szczotka
Even angels fall...
|
Wysłany: 11-01-2009, 18:08
|
|
|
Kim chciałbym być w przyszłości?
Chyba seryjnym zabójcą... a tak na poważnie? Ochroniarzem... albo nauczycielem (bo kocham dzieci). |
_________________ W cieniu skrzydeł... |
|
|
|
|
Grabarz
*Crossfire*
Grupy: AntyWiP Lisia Federacja
|
Wysłany: 11-01-2009, 20:40
|
|
|
Ruda_Szczotka napisał/a: | (bo kocham dzieci). |
Jakoś teraz to stwierdzenie zawsze mi się źle kojarzy. |
|
|
arto
memento mori
|
Wysłany: 12-01-2009, 10:27
|
|
|
w przyszłości chciałbym być owocem Jogobelli |
|
|
|
|
|
Jareks
|
Wysłany: 07-02-2009, 17:42
|
|
|
A ja w przyszłości chciałbym zostać astronautą, ale wiem, że to niestety narazie nie jest możliwe - chociażby z tego względu, że na dzień obecny ważniejsze dla mnie są studia :)
No ale kto wie, może się czegoś na tym świecie dorobię, to wtedy zapłace te pare milionów i mnie Amerykanie wyślą na najdroższą wycieczkę na świecie :) |
_________________ You should have stuffed it down quietly and told her it was good. That's your duty. As a human being! |
|
|
|
|
Dark_Saturn
Dołączyła: 11 Maj 2003 Skąd: Był sobie raz pewien świat... Status: offline
|
Wysłany: 07-02-2009, 18:24
|
|
|
logopedą.
albo wykładać gramatykę opisową języka polskiego <3
albo podkładać głosy w kreskówkach :D
w międzyczasie może i zespół założyć, o.
i milionerką! bo planuję wygrać też w totka, tylko na razie wygrane mi nie odpowiadają. |
_________________ ...jesteśmy niewolnikami własnych myśli... |
|
|
|
|
Jareks
|
Wysłany: 07-02-2009, 22:56
|
|
|
Hahaha fajnie byłoby tak wygrać :)
No, ale co do totolotka to jestem ciut niepoczytalnym człowiekiem - mianowicie - od czasu do czasu wysyłam, niezależnie od głównej wygranej, dzisiaj zresztą też posłałem jak zwykle 1 zakład i co ciekawe - ja wcale nie chcę wygrać :D
Doszedłem po chwili refklesji do wniosku, że wygrać byłoby owszem bardzo miło, konto bankowe powiększyłoby się 1000-krotnie, ale w dalszej perspektywie zniszczyłoby to moją ambicję do studiowania i robienia czegokolwiek, żeby coś osiągnąć.
Odnoszę wrażenie, że duże pieniądze - otrzymane (zarobione własnym potem i krwią to inna sprawa) - to mocny kopniak w strone lenistwa :P |
_________________ You should have stuffed it down quietly and told her it was good. That's your duty. As a human being! |
|
|
|
|
Dragoness
Nie Własna
|
Wysłany: 07-02-2009, 23:19
|
|
|
A ja chciałabym być wielkim tankowcem który spowoduje katastrofę ekologiczną, ropa zaleje pół świata i będzie drugi potop.
A tak na serio to planuję zostać (jak co poniektórzy poprzednicy) milionerką, dać łapówkę, zmienią Kaczora i umrę spokojnie. |
|
|
darksamurai
Głupiec z wyboru
|
Wysłany: 08-02-2009, 00:32
|
|
|
Cytat: | Odnoszę wrażenie, że duże pieniądze - otrzymane (zarobione własnym potem i krwią to inna sprawa) - to mocny kopniak w strone lenistwa :P |
Jestem na tyle leniwy, że na mnie by to nie zadziałało...
Cytat: | Swoją przyszłość chcę niewątpliwie związać z językami obcymi i pracować jako tłumacz. |
Też kiedyś nad tym myślałem...
Cytat: | Cóż, na pewno chciałabym ukończyć 2 kierunki - anglistykę i japonistykę. |
Zastanawiałem się nad tym, ale stwierdziłem, że naprawdę ciężko by było wyrobić na tych dwóch kierunkach.
Cytat: | Na chwilę obecną uczę się ang. (wiadomo - podstawa), francuskiego i hiszpańskiego, z czego jeszcze hiszpański chciałabym biegle opanować. |
Miałem okazję uczyć się w szkole francuskiego, ale godziny niezbyt mi pasowały ;/. Może w następnym roku będzie znów... Oby był poziom "podstawowy", bo jak będzie to "kontynuacja" z poprzedniego roku, to wątpię, czy nadrobię...
A obowiązkowo muszę męczyć się z niemieckim, który niespecjalnie lubię.
Kim chcę zostać w przyszłości? Sam nie wiem. Jak napisałem powyżej - myślałem nad zostaniem tłumaczem, ale obecnie nie za bardzo się w tym widzę. Miałem też zamiar zostać nauczycielem angielskiego, ale z każdym dniem ten cel się oddala...
Niedawno w pełni zdałem sobie sprawę, że nie będzie tak łatwo dostać taką pracę, jaką bym chciał i że zostało mi tylko półtora roku do końca liceum. Pewne jest jedno - chcę studiować anglistykę. Odległym, ale celem, jest UJ, na który będzie diablo ciężko się dostać... Postanowiłem, że z nowym semestrem przestanę się obijać i wreszcie wezmę się do roboty. Zarówno w szkole, jak i poza nią - pójdę na te studia, choćby nie wiem co.
Bo nie ma dla mnie innej przyszłości. |
|
|
|
|
|
Achmed
Hurry Starfish ^.^
|
Wysłany: 09-02-2009, 10:33
|
|
|
Oho, dobre pytanie. Nie mam pojęcia, ja nawet nie wiem jakie przedmioty lubię bardziej. Ale w sumie młody jestem to mam czas.
Hm, mimo wszystko pewnie coś z komputerami, jakiś programista, webmaster - czasem się pobawię. To póki co jedyną realną drogą dla mnie się wydaję.
Najlepiej by było jakbym rysował mangę, albo wygrał w totka i założył studio do polskich anime 0o |
_________________ "Don't believe in you, who believes in me."
"Don't believe in me, who believes in you."
"Believe in you, who believes in yourself." |
|
|
|
|
Doner Kebab
Gawith Apricot
|
Wysłany: 09-02-2009, 15:06
|
|
|
chciałbym być leśnikiem ;) i zawodowym graczem w curling ^^ (puszczanie czajników po lodzie to jest to!) ale znając życie pewnie zostanę inżynierem i będę bluetoothy robił... ech |
_________________ Gawith Apricot - wciągam bo lubię. Jeśli nie znasz spróbuj :)
polubisz |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|