Tanuki (Wszechbiblia) Anime! |
Wersja do druku |
Ysen
Gość
|
Wysłany: 14-01-2005, 10:03
|
|
|
Napisałem na razie jedną recenzję i trochę głupio mi się odzywać, ale też się zgadzam;P. |
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 19-01-2005, 15:32
|
|
|
Jako, że Google się trochę ślamazarzy, pomyślałem, że trochę mu pomogę. Dodałem na podstronach indeksu z filtrami tag meta robots noindex, żeby wyszukiwarki nie zapisywały tych - zbędnych dla nich - podstron. Dodałem też robots.txt o następującej treści:
Kod: | User-agent: *
Disallow: /strony/lista/*?
Allow: / |
To również powinno zniechęcić wyszukiwarki do chodzenia po indeksach z filtrami. |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 01-02-2005, 15:58
|
|
|
Ja zacytuję...
"Jest tam taka recenzja Tekkamana, recenzent najwyraźniej nie oglądał oryginalnej wersji bo wypisuje bzdury. W dodatku BOI SIĘ podać swojego MAILA..."
Tak drodzy państwo, to jest o nas... Sugeruję natychmiastowe wpisanie maili recenzentów do działu redakcja i do sprawnego zajęcia się pytaniem "co z komentarzami?" |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 01-02-2005, 16:33
|
|
|
Tak, jakiś kontakt zdecydowanie by się przydał.
A ja tak z ciekawości zapytam: gdzie znalazłaś tę opinię? |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 01-02-2005, 16:39
|
|
|
Na forum Kawajca. Wprawdzie opiniodawca to typowy przykład Bardzo Zapalonego Fana Jedynego i Słusznego Anime (w tym przypadku właśnie Tekkaman), ale w końcu takich też chcemy ściągnąć na stronę, prawda? |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
tilk
|
Wysłany: 01-02-2005, 17:05
|
|
|
Koleś śmierdzi trollem.
A komentarzami faktycznie warto się zająć. |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 01-02-2005, 17:07
|
|
|
Koleś jest trollem. Nie zmienia to faktu, że kontakt z redakcją (kompletną!) i recenzentami jest jak najbardziej wskazany... Bo na świecie żyją nie tylko trolle :P |
O męcę twórczej:
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 01-02-2005, 18:12
|
|
|
ja się zgadzam, choć tylko 2 recki mam ... przy czym lepiej mój drugi mail: minamoto2@wp.pl .. bo na pierwszym walczę z wszelkim badziewiem ^^ |
|
|
|
|
|
Xeniph
Buruma
Grupy: AntyWiP WIP
|
Wysłany: 01-02-2005, 19:00
|
|
|
Osobiście nie widzę za wielkiego sensu w udostępniania swojego maila, biorąc pod uwagę, że każdego delikwenta, który by do mnie napisał odesłałbym albo na forum (jesli sprawa dotyczyłaby recenzji), albo na drzewo (jesli dotyczyłaby czegokolwiek innego)...
A idiota niech się nauczy czytać, bo wyraźnie napisałem, że miałem okazję oglądać TYLKO wersję polską i to na jej podstawie jest recenzja ==' |
_________________ You don't have to thank me. Though, you do have to get me donuts. |
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 02-02-2005, 14:25
|
|
|
Pod koniec tygodnia strona i forum mogą przestać działać na kilka godzin. Admin serwera planuje przenieść nasz serwer wirtualny na nową maszynę w innym Data Center. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
tilk
|
Wysłany: 02-02-2005, 14:27
|
|
|
Żeby tylko Postgresa nie popsuli ;) |
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 02-02-2005, 20:41
|
|
|
To się okaże już jutro: własnie się dowiedziałem że przenoszą nas dzisiaj w nocy. Według zapewnień admina ma się to odbyć bez żadnych przerw ani komplikacji. |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 09-02-2005, 19:13
|
|
|
Kiedy wchodzę na recki Ragnarok the Animation i Nightwalker wyskakuje mi Internal Server Error... Innym także czy tylko mi? |
|
|
|
|
|
g_v_s
|
Wysłany: 09-02-2005, 19:56
|
|
|
Mi weszło bez problemu, ale czasami też to spotykam - widocznie serwer ma gorsze dni ;] |
_________________ Multiworld Project |
|
|
|
|
Bianca
Gość
|
Wysłany: 18-02-2005, 00:27
|
|
|
kill MSN BOT!!!!! - Tilk, sprobuj zobaczyc czy mozesz ustrzelic MSN bota. W tej chwili generuje on tak 1/3 ruchu na forum (700MB, DUZA przesada). pewnie gdzies w sieci da sie znalezc jak tego uniknac. |
|
|
|
|
|
|