Tanuki (Wszechbiblia) Anime! |
Wersja do druku |
Vel
Deskorolkarz
|
Wysłany: 27-12-2004, 13:35
|
|
|
Oceny cząstkowe- jestem za, ale niekoniecznie za ścisłym wyliczaniem z nich średniej.
Kategorie: Strona graficzna serii (kreska, efekty), Dźwięk (muzyka i efekty dźwiękowe), Przyjemność z oglądania.
Czy trzeba czegoś więcej? Cóż, może jeszcze coś takiego, jak "Oryginalność serii"... jak dla mnie trzy powyższe całkowicie by wystarczyły ;] |
_________________ Ej cze |
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 27-12-2004, 14:00
|
|
|
Ja się zgadzam (chyba Tilk też kiedyś o tym mówił), że ocena "całkowita" powinna być nadawana przez recenzenta (komentatora?), a nie mechanicznie wyliczana.
Kategorie:
- Fabuła (czy ciekawa, oryginalna, a przynajmniej bez dziur)
- Postaci (czy wyjątkowo sympatyczne, czy drażniące)
- Grafika
- Muzyka |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 06-01-2005, 16:31
|
|
|
By się przydało coś takiego, jak mają niektóre strony: dział, w którym jest nasz buttonik i jego kod do pobrania, żeby każdy odwiedzający mogł go wkleić u siebie.
[ Dodano: Czw 06 Sty, 2005 ]
Jakkolwiek śmiesznie by to nie brzmiało, to ludzie SKARZĄ SIĘ (i to nie nasi ludzie!), że nie ma kontaktu z recenzentami!
To niedopatrzenie, czy chcemy mieć święty spokój? A może załóżmy kolektywną skrzynkę pocztową, na której będzie można na nas dowolnie zbluzgać.
PS. Crack! Wyłącz to łączenie postów! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 06-01-2005, 16:48
|
|
|
W panelu redakcji mam możliwość dodania e-maili. Proszę o zgłaszanie, kto sobie życzy mieć podany e-mail.
Ja swój wpisałam, stąd prośba do Tilka, żeby go jakoś uwzględnił w widoku redakcji.
Można by też założyć zewnętrzną księgę gości (najlepiej z Emix), czy to byłby jakiś pomysł? |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 06-01-2005, 17:35
|
|
|
Ave-nie lepiej e-mail i np, numer GG?
wg mnie to nieco lepsze rozwiązanie a gg jest znacznie bardziej porozumiewalne, oczywiście mojego maila jak najbardziej zamieścić pozwalam, może dowiem sie nawet czegoś przydatnego:P |
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 06-01-2005, 19:20
|
|
|
Maile to jest świetny pomysł. Księga gości po prostu KONIECZNIE! Ale z GG bym się zastanawiała... Ja na przykład prawdę mówiąc niekoniecznie mam ochotę, żeby moje leżało sobie gdzieś na wierzchu - wystarczy, że mam wpisane na forum i daje się do niego jakoś dogrzebać. |
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 06-01-2005, 19:42
|
|
|
Maile - jak najbardziej. Komunikatory (w tym nasz krajowy zacofany monopolista padu-padu) - średnio. Księga gości... Księgi gości to symbol amatorszczyzny i kolejne miejsce do spamowania. Zewnętrzna księga gości to już prawie symbol lamerstwa. Proszę, nie.
Offtop o komunikatorach... Szczerze mówiąc, uważam obecne powszechne użycie komunikatorów za absurd. GG wcale nie jest "porozumiewalne" - często jest to zwykła przeszkadzajka, nie pozwalająca na zajęcie się czymś dłuższym.
Notabene, należałoby się nareszcie zastanowić, jak powinna wyglądać strona z listą redaktorów. |
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 06-01-2005, 19:52
|
|
|
czyli bez gg-to był tylko pomysł i mi to było lekkawo obojętne, a strona to bym proponował żeby była prawie taka jak teraz, tylko jeszcze gdzieś upchnąć za co dana osoba jes odpowiedzialna, znaczy w jednym miejscu jest recenzent albo admin i spoko, ale że odpowiada za to to albo to niech psize gdzieś indziej może?choć to wg mnie nie taki duży kłopot... |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 06-01-2005, 20:44
|
|
|
Zgadzam się z tym, że powinien być kontakt z redaktorami. I zgadzam się na zamieszczenie mojego maila ^^ |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 06-01-2005, 20:51
|
|
|
Ryuzoku: w bazie jest zarezerwowana kolumna, w której można wprowadzić dodatkowe informacje tekstowe o danej osobie. Pic w tym, że jeszcze nie ustalono, co tak naprawdę powinno zawierać. |
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 06-01-2005, 21:03
|
|
|
Tilk-wg mnie to powinna ona zawierać to z czym do danej osoby się zgłaszać, np, z tego co pamiętam to swego czasu był pomysł ażebym ja sprawdzał mniejwięcej czy jak ktoś prosi o napisanie recki dla jakiejś serii to czy jest warto...i wg mnei to chyab najlepszy pomysł żeby potem nie zawracano innym głowy nie potrzebnymi rzeczami... |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 07-01-2005, 14:52
|
|
|
Też zgadzam się na zamieszczenie swojego maila.
Jest jeszcze jedna kwestia: potrzebujemy buttona o rozmiarach 100x70. Jedna ze stron, która chce się z nami zamienić chce buttonu tych rozmiarów, bo tylko taki pasuje im do wystroju graficznego.
PS. Jakich rozmiarów jest button Animezumi? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 13-01-2005, 21:14
|
|