Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Tanuki (Wszechbiblia) Anime! |
Wersja do druku |
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 05-03-2005, 22:32
|
|
|
Kot jest, bo potrzebujemy czegoś charakterystycznego w kategorii maskoty. A ten nam się podoba, i tyle :)
Sam lay jest... No, co ja się będę wysilać, śliczny jest i tyle! (pisk!) Ale też mam ochotę się poczepiać szczegółów. Po pierwsze czcionka: czarna jest w porządku, ale może lepiej wyglądałaby złamana (brązowa?). A po drugie: czy to jest ostateczny układ strony głównej? Bo tekst nad ostatnio dodanymi to moim zdaniem nie jest najlepsze rozwiązanie.
Koniec uwag, teraz już będę się tylko zachwycać! *_* (Dark Rael, penie tego nei przeczytasz, ale i tak wielkie, wielkie dzieki!). |
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 05-03-2005, 23:08
|
|
|
w2 jestem za! ;) |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 06-03-2005, 11:07
|
|
|
Świetne! Naprawde świetne! Mi też się podoba. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
darkrael
Tańczący z przecinkami
|
Wysłany: 06-03-2005, 12:19
|
|
|
Witam!
Od czasu do czasu zagladam na forum, czas wyjsc z ukrycia :)
Co do kota, mysle ze ten jest dobry tylko moglby byc troche bardziej kolorowy, ale tak czy inaczej ma kształt odpowiedni i dobrze sie wkomponowal.
Wnetrze serwisu to juz nie moja dzialka, wstawilem po prostu tekst zeby zobaczyc jak to wyglada, nad kolorami i ukladem w srodku nie myslalem. Lepiej bedzie jesli nie bede wam tam mieszal we wnetrzu, bo sie balagan zrobi, jako webmaster wiem co sie dzieje kiedy dwoch takich robi jedna strone :D
Piszecie ze wam sie podoa, jesli jednak jest cos co moglbym poprawic, prosze o komentarze, byc moze uda sie jeszcze cos ulepszyc.
Banner w srodku, moze sie zmieniac co kilka sekund tak jak u mnie, mam taki prosty krotki rotator, moge sie podzielic. Postatcie po bokach bannera wstawilem z mysla o pewnym pomysle. Mozna zrobic tak ze po najechaniu na postacie pojawialyby sie dymki z pewnymi zabawnymi wypowiedziami np Guu moglaby mowic 'kliknij w banner bo ci utne!', a Hale 'Guu przestan straszyc odwiedzajacych!'. Bloodberry moglaby powiedziec 'Mialysmy reklamowac a ty sie tylko klocisz!', Cherry 'Puszczaj!'. To oczywiscie tylko luzna propozycja, grafiki te mozna wymienic, choc przyznam, ze znalezc inne odpowidnie grafiki bedzie trudno.
To wlasciwie tyle na pierwszy raz, pozdrawiam wszystkich i ciesze sie, ze moglem przydac sie na cos ludziom, ktorzy stworzyli swietny serwis, nie ukrywam jestescie lepsi ode mne, mam nadzieje ze kiedys polaczymy sily i bedziemy wtedy absolutnie bezkonkurencyji :-) |
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 06-03-2005, 12:38
|
|
|
YAY! absolutnie fantastycznie! *podziwia* .... *____*
WA2 wersja :> taka ... elegancka :>>>
kota można by rozjasnić albo dodac ciut kolorków (da sie zrobić ;))
...
...
*idzie dalej podziwiać* |
|
|
|
|
|
Crack
Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 06-03-2005, 12:45
|
|
|
Nareszcie widać, że stroną graficzną zajął się ktoś z talentem, layout wyszedł naprawdę ładny.
darkrael, nie mam nic przeciwko temu żebyś zaproponował wygląd niektórych elementów wnętrza serwisu - najwyżej tego nie wykorzystamy. Patrząc na stronę głowną dochodzę do wniosku, że nic złego nam nie zrobisz ;) |
_________________ One to rule them all, One to find them,
One to bring them all and in peace bind them |
|
|
|
|
Yuby
Kotosmok
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 06-03-2005, 14:29
|
|
|
Świetne. Po prostu genialne. Nic dodać, nic ująć. ;] |
_________________ From the brightest start
Comes the blackest hole
You had so much to offer
Why did you offer your soul? |
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 06-03-2005, 14:31
|
|
|
gmhpf...to jest cudne *______*, brawo dla tworcy! Nie mam absolutnie nic do zarzucenia *^^* *idzie sie zachwycac* |
|
|
Szaman Fetyszy
Epic One
Dołączył: 06 Maj 2003 Skąd: Z emigracji wewnątrzkrajowej Status: offline
|
Wysłany: 06-03-2005, 15:12
|
|
|
Wow, świetny lay :D. Bardzo brakowało WA porządnej szaty graficznej :). Kawał dobrej roboty. |
|
|
|
|
|
Daerian
Wędrowiec Astralny
Dołączył: 25 Lut 2004 Skąd: Przestrzeń Astralna (Warszawa) Status: offline
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 06-03-2005, 15:30
|
|
|
Mi tez się bardzo podoba :-D Bardzo ładny, miły dla oka lay ^^ |
|
|
Vel
Deskorolkarz
|
Wysłany: 06-03-2005, 16:30
|
|
|
Rzeczywiście, wygląda to świetnie. Co tu dużo mówić, kawał dobrej roboty ^^ Teraz już naprawdę wygląda to jak porządna, profesjonalna strona z recenzjami anime. I chyba tak wyglądać powinna, bo takową jest ;] |
_________________ Ej cze |
|
|
|
|
Noire
Pomniejszy Inżynier
|
Wysłany: 06-03-2005, 23:33
|
|
|
Taak, jestesmy najlepsi i w dodatku bardzo skromni XD |
|
|
Avellana
Lady of Autumn
|
Wysłany: 08-03-2005, 22:29
|
|
|
Mam prawo być najlepsi i nie musimy się tego wstydzić :>
Na wypadek, gdyby ktoś nie zauważył: nowy lay został wprowadzony. W tej chwili nalezy go testować na wszelkie możliwe sposoby i wszelkimi możliwymi przeglądarkami i meldować, co się sypie. Wszystkie uwagi mile widziane (oprócz "Zaprojektujcie to od nowa!"). |
_________________ Hey, maybe I'll dye my hair, maybe I move somewhere... |
|
|
|
|
tilk
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 08-03-2005, 22:40
|
|
|
Obrazek w lewym-dolnym rogu został tymczasowo usunięty z powodu problemów w obsłudze { display:absolute; left:0px; bottom:0px; }, głównie w IE. Poszukam możliwych sposobów obejścia tego problemu. |
|
|
|
|
|
Bianca -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 08-03-2005, 23:25
|
|
|
opera pokazuje nieladne kwardatowe ramki dookola guzikow na gornym pasku.... wyglada to conajmniej peculiar |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|