Powrót z alternatywnego świata. |
Wersja do druku |
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 16-05-2004, 16:08
|
|
|
miałes sen świadomy?? ja miałam taki tylko parę razy to dopiero były sny^^ światy takie piekne i wszedzie magia^^ ja też nie byłam władcą zwykłą poszukiwaczka przygód:P z tego jest najlepsza zabawa^^ |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 16-05-2004, 16:16
|
|
|
Cytat: | na poszukiwanie skarbu!! XDDD |
Xellas, ty!?!?!??!!?!?? Przecież ty nie szukasz, ale kradniesz^^
Cytat: | Pozatym uwazam iz NAJLEPSZE swiaty sa tam.. w naszej glowie... i uwalniaja sie podczas snu.... |
To dopiero są światy^^ Genialne po prostu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 16-05-2004, 16:22
|
|
|
-_-''' jak nie ma w pobliżu skarbu to muszę skądś forsę brać^^''
ja bym sie przeniosła do swiata ze swojej glowy, tylko czy bym tam przeżyła^^'' |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 16-05-2004, 16:27
|
|
|
To kiedy się zabieracie? Bo ja po tym weekendzie zabieram się z wami! Mam dość rodzinki. I nie obchodzi mnie gdzie ,jak i czy można wrócić >(
Byle szybko! A razem nie zginiemy;P |
|
|
|
|
|
Zegis Black Priest
Szary Wędrowiec
Dołączył: 04 Lut 2003 Skąd: z swoich opowiadań... Status: offline
|
Wysłany: 16-05-2004, 16:30
|
|
|
Ta... w Tibii na pewno nie zginiecie w kupie ;)
chociaż ja się niezgadzam z tym że w snach są najwspanialsze światy, najwspanialsze światy są w naszych mażeniach na jawie a nie sennych :)
a tak w ogóle to jednak stwierdzam że jeden z lepszych światów to był w anime "The World" :) |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 16-05-2004, 16:32
|
|
|
Ale zazwyczaj właśnie w snach znajdujemy odwzorowanie marzeń itp.
W kupie zawsze raźniej. Wolałabym z kimś być przeniesiona niż sama. Zawsze będzie ktoś kto odciąga uwagę XD |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 16-05-2004, 16:35
|
|
|
Chimi ruszamy dziś w nocy^^Kto się zabieraXD |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 16-05-2004, 16:37
|
|
|
Robimy listę;P Jestem pierwsza XD |
|
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 16-05-2004, 17:05
|
|
|
ucieczka do świata w swojej głowie? Nie, dziękuję. Schizofrenia (tak to się pisze? ^^'') mnie jeszcze nie pociąga...
Ale jak sie zdecyduję to dam znać ;P |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 16-05-2004, 17:08
|
|
|
Sat to nie Nationale Geographic "Podróż w głąb mózgu" XD! >dawno tego w domciu nie miałam. Dobrze napisałam?^^< |
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 16-05-2004, 17:09
|
|
|
O schizofremie jestem ja posadzany.. Co do ucieczki w swiat marzen - Zapisuje sie! |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 16-05-2004, 17:11
|
|
|
Buecheche...witamy w drużynce Sm00k >) |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 16-05-2004, 17:12
|
|
|
drużyna sie zbieraXD to co zabieramy ze sobą?? |
|
|
|
|
|
g_v_s
|
Wysłany: 16-05-2004, 17:15
|
|
|
Hmm... ucieczka w świat marzeń - sprawia wiele radości, ale jednocześnie zwyczajny świat staje się nie do zniesienia, więc chyba lepiej zachować równowagę.. |
_________________ Multiworld Project |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 16-05-2004, 17:19
|
|
|
Dystans.... tylko żeby się w tym świecie nie zapomnieć. Nie zginąć w krainie marzeń... |
|
|
|
|
|
|