Powrót z alternatywnego świata. |
Wersja do druku |
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 16-05-2004, 17:19
|
|
|
może...ale jak sie chce zniknąć z reala to i tak się zniknie^^ |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Satsuki
Fioletowy Płomyczek
Dołączyła: 13 Lip 2002 Skąd: Aaxen, zamek Elieth ves Aeriei nad Morzem Płaczu Status: offline
Grupy: WIP
|
Wysłany: 16-05-2004, 17:20
|
|
|
dokładnie Chimi, bo wtedy będzie schizofrenia ;P A mnie się to mimo wszystko nie uśmiecha... |
_________________ Uciekaj skoro świt, bo potem będzie wstyd
i nie wybaczy nikt chłodu ust twych |
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 16-05-2004, 17:23
|
|
|
Bo wiesz, czasem ludziom na świecie jest tak źle, że chcą zapomnieć...
Wtedy też z nikąd pojawiają si sekty i tego typu badziewia. Masakra...
Ale chyba u nikogo tutaj nie jest tak źle^^ (Zegis, nic nie mów!;P) |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
Dołączyła: 09 Lut 2004 Skąd: Gdańsk-tu smoki chodzą koło Fontanny Neptuna Status: offline
|
Wysłany: 16-05-2004, 17:31
|
|
|
tak źle to zależy co rozumiesz przez źle?? |
_________________ Wampiry stworzenia nocy, przeklęte przez Boga za grzechy ojca, wyklęte przez ludzi za grzechy własne. Jam jedną z nich, z cienia zrodzona, na rękach mych krew, na ustach śmierć, w spojrzeniu zagłada.
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 16-05-2004, 17:34
|
|
|
Jak napiszę to będzie, ze coś Zegisowi sugeruję^^ |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 18-05-2004, 06:05
|
|
|
No dobra dość offtopu. Ciekawi mnie czy gdybyście już byli w takim świecie i nie chciało się wam wracać to czy zakładalibyście tam rodzine?? |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 18-05-2004, 14:14
|
|
|
Nooo..... wiesz, jakby się tam jakiś przystojniak uhaczył (XD)
Jeśli absolutnie nie ma możliwości powrotu do domu- czemu nie?
Ale dopiero po "jakimś" czaaaaaaaaaasie.
A jeśli można by było wrócić, to nie wiem. Zależy jeszcze czy wrócić z woli własnej czy kogoś! |
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 18-05-2004, 14:28
|
|
|
w sumie zamieszkać an stałe w takim świecie by i można, ale nie lepiej wziąść miecz i żyć z hmm...jakby to ująć..SZUKANIA kosztowności i skarbów które zazwyczaj są bezpańskie:P (a jak nie to już szukać nie trzeba:P)
a co do Rodziny to zależy komu by taki tryb życia odpowadał (a zapewne kilka osób takich by się spotkało po jakimś roku^^") |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 18-05-2004, 14:35
|
|
|
XD jak nie szybciej XD
Wiesz Ryu, charekterystyczną cechą innych światów, które możemy obserwować w TV czy mangach jast to, że tam prawie na każdym kroku znajdzie się jakaś ślicznotka XD |
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 18-05-2004, 14:43
|
|
|
Chimi-no paaatrz:P jakby to ująć tego można sie spodziewać po twórcach (w końcu główny bohater nie może mieć głowy konia i urwanej jednej ręki bądź wypalonej, i całej twarzy w bliznach (to by było piękne Anime!:D))
i dlatego mówię ze gdzieś po roku:P
a tak wogule nawet samemu jakoś bym sobie spróbował radzić...a jakbym kogoś spotkał to czemu nie?ale raczej w jednym miejscu na stałe bym się nie osiedlił, taki świat bym mógł zwiedzać i zwiedzać;) |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 18-05-2004, 15:05
|
|
|
Chyba że byłby czymś ograniczony;P A poza tym z dzieckiem na ramieniu też można łązić po świecie (co ja wygaduję?????0_o"""")
Ryuzoku napisał/a: |
główny bohater nie może mieć głowy konia i urwanej jednej ręki bądź wypalonej, i całej twarzy w bliznach (to by było piękne Anime!:D)) |
XDDDDZgadzam się...XDDD
Faktycznie,genialne! Uwaga! Ryu tworzy nową mangę!!!!!XD |
|
|
|
|
|
Ryuzoku
|
Wysłany: 18-05-2004, 15:31
|
|
|
Cytat: |
XDDDDZgadzam się...XDDD
Faktycznie,genialne! Uwaga! Ryu tworzy nową mangę!!!!!XD
|
Ryu nie umie rysować!i w tym problem:P
a wnerwia mnei jeszcze że jakby jakaś postać to miała to musiała by się starać to zmienić (i to zawsze w ciało zwykłego człowieka!)
a czemu takiej postaci nei mozę sie to podobać?albo nie moze stwierdzić ze skoro tak ejst to zapewne z jakiegoś powodu i lepiej niech tak zostanie?
a nawet co byście zrobili jakby w trakcie takiej wycieczki wasz wygląd zmienił się nieco, i pierwszy lepszy rycerz widząc was najpierw by atakował a potem zadawał pytania?^^" |
|
|
|
|
|
Chimeria
Wiedźma co nie wygląda
|
Wysłany: 18-05-2004, 16:01
|
|
|
HM....HM.... HMMMM.....
To zależy jak "nieco" zmieniłby się mój wygląd. Jeśli jakoś poważnie, że wyglądałabym makabrycznie (co nie znaczy,że nie wyglądam ;P Cicho!!!!)
Może lepiej powiedzieć gorzej niż teraz^^" (a może być gorzej? Podobno zawsze...) to na pewno robiłabym wszystko żeby wrócić do dawnej postaci^_^
Tak wrócić do domu z ogonem czy skrzydłami (to nawet praktyczne i nie wnoszę sprzeciwu ;PPPP) albo jakąś maszkarą na twarzy (0_o ja nie chcę!!!!) to dopiero fajnie by było^_^
A co do rycerza... najpierw wiać^_______^ |
|
|
|
|
|
xellas
Kolekcjonerka Wampirzyca
|
Wysłany: 18-05-2004, 20:23
|
|
|
Wiesz kiedys pewna osoba mi powiedziała że zanim mnie ktoś zaatakuje to się powaznie zastanowi bo podobno kiedy patrze na innych to wyglądam jak morderca szukajacy ofiary^^''
więc wygląd bardzo zmieniac sie by nie mósiał:P |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 18-05-2004, 21:38
|
|
|
Państwo wybaczą, ja tu tylko na chwilę. Porządnie zarejestruję się później. Wpadłam na pewien ciekawy koncept. Wyobraźcie sobie (z wami to nietrudne), że w alternatywnym świecie minęło x lat macie męża i czworaczki, które oczywiście bardzo kochacie i w ogóle. Nadzieja na powrót już dawno minęła, aż tu nagle pyk! i znowu jesteście w swoim świecie. Mniejsza o wiek, ale co z tamtą rodzinką? I proszę mi tu nie wmawiać, że nie będziecie tęsknić!
I mały offtopik: Jak doczepić sobie obrazek przy ksywce?
Mam nadzieję, że zasiałam w waszych sercach ziarenko niepokoju. Jeszcze tu wrócę!
Mai-chan. |
|
|
|
|
|
|